EF internasjonale camp

Legg til Camp for: 18 950 kr

Få en fantastisk start på utvekslingsåret ditt med EF International High School Camp. På et campus nær New York vil du få en innføring i den amerikanske kulturen, allerede før året starter. Med en blanding av engelsktimer, og morsomme aktiviteter og utflukter, vil du oppleve nye ting og komme godt i gang med engelsken. Camp hjelper studentene våre med å bli trygge på seg selv, og øve seg på å få nye venner, slik at de er bedre forberedt når de kommer til vertsfamilien og skolene sine. De får også mulighet til å danne vennskap med andre utvekslingsstudenter som legger ut på samme utvekslingsreise, og som kan være en god støtte under året.

800

studenter fra 13 forskjellige land

10

dager med ren moro og læring

3

dagsturer til spennende og historiske steder

Få venner fra hele verden

EF International High School Camp vil gi selvtilliten som trengs for å få en vellykket start på utvekslingsåret. På camp samles studenter fra over 13 forskjellige land, som alle skal ta fatt på et utvekslingsår, akkurat som du skal. Du får mulighet til å lære om andre kulturer, få seg venner, delta i sportsbegivenheter og morsomme aktiviteter, før du begir deg ut på ditt livs eventyr.

Oppdag New York og opplev amerikansk kultur

Camp er en opplevelse - studentene får en heldagstur til New York City, er tilskuer på en lokal baseballkamp og kose deg i en fornøyelsespark. Du deltar på sporter og aktiviteter, kommer i gang med det å åpne seg på engelsk, bygger selvtillit, og du får øvd på å få nye venner. Å få disse sosiale opplevelsene allerede på Camp gir en kickstart på det å knytte relasjoner, før du kommer til vertsfamilien og til din nye skole.

Gjør deg klar til hverdagen i USA

Camp er også en flott mulighet til å lære mer om den amerikanske livsstilen, øve på å snakke engelsk hver dag og å få innsikt i hvordan din amerikanske high school-opplevelse vil bli. Å delta på praktiske timer og aktiviteter etter “skoletid” vil hjelpe med å bygge verktøyene som kan brukes i løpet av året i USA.

«Å møte alle de spente, nervøse og likesinnede studentene hjalp meg virkelig å komme i den rette stemningen til å ta fatt på året. Jeg fikk flere venner og møtte lærere som alle hjalp meg når jeg trengte moralsk støtte i løpet av året. Bare det å kunne nå ut til folk som var i samme båt hjalp meg med å overvinne utfordringer jeg hadde i løpet av året lettere.”

- Timothy fra Sverige

Hva er fordelene med å dra på Camp?

Målet med EF-Camp er å gi studnetene våre en lettere overgang til hverdagen og skolehverdagen i vertslandet.

Engelsk hver dag

Studentene på EF Camp oppfordres til å snakke engelsk, og kun engelsk. Etter ti dager fordypet i språket, vil de føle seg trygge og mer klar til å reise videre til vertsfamilien.

En ny måte å lære på

Timene og de ulike klasseromsaktivitetene på EF Camp er lagt opp til å gi studentene verktøyene for et mer suksessfullt år. Med interaktiv læreplan, som fokuserer på kritisk tenkning og uavhengighet, vil det gis en innføring i alt fra pengebruk til smakstesting av lokal mat.

Aktiviteter og arrangementer

Studentene kan prøve ut nye aktiviteter etter skoletid - eksempelvis fotball, rugby, cheerleading, dans, matlaging og volleyball. De vil også oppleve morsomme aktiviteter som er typisk for den nye kulturen de skal bli kjent med, samt delta i kveldsarrangementer som talentshow, gameshow og idrettsturnering.

Forberedelsestimer

De som deltar på EF Camp forbereder seg til året sitt ved å lære mer om kulturen og hverdagen i vertslandet. De lærer engelsk slang og lokale språktrender, får vite mer om lokale høflighetsfraser og tradisjoner, og utvikler kulturelle ferdigheter som kommer godt med gjennom hele året.

Dagsturer og kveldsarrangementer

EF Camp lar studentene våre huke av punkter på bucketlisten sin - allerede første uken på utveskling. Med en hel dag til å utforske New York City, en dagstur til en fornøyelsespark eller et badeland, og en sportsbegivenhet på kveldstid, vil året deres begynne med nye opplevelser og unike minner.

Globalt nettverk

EF Camp vil ikke bare åpne studentenes øyne for vertsfamiliens kultur, men også andre kulturer. Med utvekslingsstudenter fra 13 forskjellige land i Europa og Asia, er det en unik mulighet til å lære om andre kulturer og få venner fra hele verden.

Påmelding

10 dager med læring og moro

Med dager fyllt med timer og aktiviteter gir EF Camp studnetene en forsmak på hverdagen på en amerikansk videregående skole.

Dag 1: Fly til New York

Det hele starter med flyturen over til USA. På flyturen vil du sannsynligvis møte mange andre EF-studenter og vil bli møtt av EF-ansatte når det passerer tollen i New York!

Dag 2: Parade for landene

Vi feirer alle de forskjellige kulturene i en Parade of Nations (som i OL) på vei til åpningsseremonien. Etter åpningsseremonien vil studentene møte lærerne de skal være sammen med de neste dagene, før kvelden brukes på en aktivitet der alle er samlet.

Dag 3: Forberedelsestimene starter

Første hele dag med undervisning og sosiale aktiviteter etter skoletid! Strukturert på samme måte som en high school, vil de være i klasserom og ha fire timer. Aktivitetene etter skoletid vil typisk være amerikansk fotball, volleyball, cheerleading, musikk og svømming.

Dag 4: Pep Rally

Denne dagen vil studentene følge sin timeplan, etterfulgt av en pep-rally som er typisk på amerikanske videregående skoler.

Dag 5: Opplev New York City

Studentene starter dagen med å sette seg på en båt for å se New York City fra vannet, før de besøker Liberty Island. De starter utforskingen av New York City ved å se Brooklyn Bridge, Wall Street eller 9/11-minnesmerket, og dagen avsluttes på Times Square!

Dag 6: Volleyballturneringen starter

Studentene føler timeplanen sin denne dagen, før de på kvelden starter den årlige volleyballturneringen, delt inn i ulike skolelag. De lærer hva high school spiriten handler om i USA, mens hver av de videregående skole konkurrerer om å kunne skryte av å være årets volleyballmestere!

Dag 7: Baseball-kamp

Etter dagens skoletimer er det ingen aktiviteter - de tar heller en tidlig grillmiddag, før alle drar for å oppleve den helamerikanske tradisjonen å se en baseballkamp under lysene av stationen!

Dag 8: Lær mer

Dagen er en vanlig skoledag, med finale i volleyballturneringen på kvelden. Studentene kan heie på en av skolelagene, eller kanskje de er på en av finalelagene! For å avslutte kvelden vil de samles for å lære om avreiseprosessen - fra camp til vertsfamilien

Dag 9: Moro i Dorney Park

Studentene besøker Dorney Park og Wildwater Kingdom. De kan kjøre berg-og-dal-baner, kjøle seg ned i en vannsklie, og nyte en dag med moro i solen med venner fra hele verden!

Dag 10: På tide å si farvell

Siste dag på camp og mye som skal gjøres. Vi starter med en camp-graduation, før det er på tide å pakke ting og gjøre seg klar til reisen til vertsfamilien. På kvelden er det talentshow og avskjedsdans. Senere setter studentene seg på bussen for å dra til flyplassen - godt forberedt til å starte utvekslingsåret!

Påmelding

Lev midt i high school spirit på Muhlenberg Campus

Ved å bo på den ikoniske 33 hektar store high school campusen ved Muhlenberg College vil våre studenter oppleve det typiske USA campuslivet for første gang. Beliggenheten er nær New York Ciy i et boligområde som heter Allentowns West End, Pennsylvania. Campuset tilbyr alle typer klasserom og idrettsfasiliteter, samt sovesaler hvor studentene bor sammen og bli kjent med hverandre.

“Et sted hvor du kan være deg selv og få nye venner fra hele verden. Det finnes ikke et bedre sted å starte sitt eventyr.”

– Ronja fra Norway

Følg våre studenter på EF Camp

→ Følg våre studenter #efcamp

Bærekraftig fokus

Vi kompanserer frivillig karbonutslippene fra denne (og alle) opplevelser du har med EF.

ef.com/hellozero