TILBUD I JULI
EF Intensivkurs
EF Intensivkurs

EF Intensivkurs

Effektiv språkopplæring! Lær et språk raskt av akademiske eller jobbrelaterte årsaker.
32 Timer per uke
(40 minutters leksjoner)
16 Generelle språkleksjoner 

04 Prosjekt oppgaver 

10 Timer valgfag 

02 Forelesningstimer

 • Nivå:
  Nybegynner til avansert
 • Startdato:
  Hver mandag hele året
 • Kurslengde:
  2 til 52 uker
 • Online forkurs :
  Fra påmelding

Beskrivelse: 

Maksimer ditt språkkurs i utlandet gjennom dette kurset. Det er anbefalt til studenter som trenger å lære et språk så raskt som mulig. 

Med vår strukturerte pensumplan bestående av 32 leksjoner per uke (total undervisningstid 21 klokketimer og 20 minutter), vil du beherske språket på kortest mulig tid. Våre generelle språkleksjoner styrker ditt vokabular og din grammatikk, mens prosjekt oppgavene forbedrer dine kunnskaper innenfor forskning og kommunikasjon gjennom praktiske oppgaver tilpasset til dine interesser.

Vårt intensivkurs innholder flest antall valgfagstimer slik at du skal oppnå ditt mål med et språkkurs i løpet av kort tid. Du kan velge valgfag innen språkfokus, karriereforberedende, eksamensforberedende eller kunst og kultur. 


Hvorfor er EF Intensivkurs vårt mest populære kurs? 

Fordi du ikke bare maksimerer forbedringen av dine språkkunnskaper, men du får også verdifull tid til å lære sammen med dine medstudenter. Denne ekstra tiden gjør det lettere for deg å kommunisere på en naturlig måte, raskere enn på andre kurs. Samtidig kan du legge grunnlaget for langvarige vennskap. 

Hvor mange uker studerer de fleste studenter i gjennomsnitt på et EF Intensivkurs?

Jo lenger du studerer, jo bedre vil du garantert bli i språket. Det er derfor EF studenter ofte sier at de kunne ønske de hadde meldt seg på flere uker. Ofte har de det så gøy mens de blir flinkere i språket, at de forlenger kurset sitt under oppholdet. Studentene melder seg vanligvis på så mange uker som de har mulighet til, for å lære mest mulig når de først reiser på et språkkurs i utlandet.

EF Learning Guarantee
EF læringsgaranti
Du vil avansere minst ett språknivå hver sjette uke* hvis du deltar på alle timene og fullfører alle oppgavene. Metoden vår garanterer at du gjør maksimal fremgang – ellers tilbyr vi gratis språkundervisning til du når neste nivå. * Dette kan variere for andre språk enn engelsk.