Høstrabatt - Bestill innen 29. Oktober
Cambridge Eksamensforberedelser
Cambridge Eksamensforberedelser

Cambridge Eksamensforberedelser

Forbedre jobbutsiktene dine eller forbedre mulighetene dine til opptak på universitet med kvalifikasjoner som aldri går ut på dato.
32 Timer per uke
(40 minutters leksjoner)
16 Generelle språkleksjoner 

04 Prosjekt leksjoner 

10 Valgfagstimer Cambridge eksamensforberedende 

02 Forelesningstimer

 • Nivå:
  Middels til avansert
 • Startdato:
  Spesifikke mandager
 • Kurslengde:
  8 til 52 uker
 • Online forkurs :
  Fra påmelding

Om eksamen:

Perfeksjonér din lytte-og lese forståelse – samtidig som du lærer effektive eksamensteknikker. Du vil utvide ditt ordforråd, forbedre grammatikk og uttalelse. Eksamenene tester deg på dine lese, skrive og lyttekunnskaper i engelsk – og blir ofte administrert på våre campuser

Kvalifisering:

Cambridge English er en del av University of Cambridge som tilbyr kvalifikasjoner for studenter som lærer engelsk. Eksamen kan benyttes som et bevis på språkferdigheter for universitetsopptak, immigrasjon eller jobbsøking i de fleste engelsktalende land. 

Vår ekspertise: 

Som en av verdens største tilbydere av Cambridge engelskeksamen er vi eksperter på å sørge for at våre studenter får best mulige resultater. De fleste av våre skoler i England og USA er autoriserte eksamenssentre – noe som betyr at du kan ta din Cambridge eksamen på skolen for at du skal føle deg trygg i kjente omgivelser.

Vennligst merk: 

Generelle engelsk leksjoner kan gjøre opp noen kursuker for å danne et grunnlag for spesialiserte eksamensforberedende kurs. Ytterligere eksamensdatoer og kurs tilbys hver måned ved alle våre skoler. 

Kortsiktig forberedelse: 

Få en grunnleggende forståelse av ferdigheter og teknikker. Du vil få maksimal fremgang med et langsiktig eksamensforberedende kurs, men hvis du har en begrenset tidsplan og avanserte språkferdigheter kan du dra nytte av et kortere forberedende kurs. Start hvilken som helst mandag hele året og studér mellom 2-8 uker på vårt eget campus i Cambridge og i Santa Barbara.

EF Learning Guarantee
EF læringsgaranti
Du vil gå opp ett språknivå hver sjette uke når du deltar i alle undervisningstimer og fullfører alle oppgaver. Vår metode vil garantere en maksimal fremgang - om ikke får du studere gratis frem til du oppnår dette.