Spar opptil 5000NOK på sommerens restplasser tom. 22.04.2024!
STEAM Camp
STEAM Camp

STEAM Camp

Hør etter, fremtidige innovatører! Oppdag den spennende verdenen av naturvitenskap, teknologi, ingeniørfag, kunst og matematikk...
Les mer
20 Engelsktimer / uken
(40 minutter hver leksjon)
 • Ages:
  13-18 years
 • Travel Type:
  All-inclusive travel
 • Start dates:
  Specific travel dates for groups, check with an EF advisor
 • Accomodation:
  Multi room at EF Residence inside the EF Campus
 • Location:
  EF Campus in Los Angeles (Pasadena)

EF Academy i Pasadena (Los Angeles) tilbyr et trygt og sikkert miljø der elevene kan leve og lære som på en internatskole. Skolen har en rekke toppmoderne fasiliteter, inkludert datalaboratorier og kunstatelierer.

Programmet tilbyr en perfekt blanding av engelskundervisning og varierte opplevelser, fra individuelle prosjekter til gruppesamarbeid. Elevene drar nytte av EFs mangeårige erfaring med å undervise i engelsk og organisere leirer, samtidig som de blir undervist i STEAM-økter av våre EF Academy-internatskolelærere. Elevene vil jobbe med prosjekter på en rekke områder, for eksempel robotteknologi, koding, digital kunst, 3D-printing og mer.

I tillegg til de akademiske og kunstneriske mulighetene, tilbyr STEAM-sommerleiren også en rekke morsomme aktiviteter som elevene kan nyte i fritiden. Det kan være utendørsleker, filmkvelder, talentshow og andre sosiale arrangementer som gir elevene mulighet til å komme i kontakt med hverandre og få nye venner.

STEAM-sommerleiren er en spennende og berikende opplevelse for elever som ønsker å utforske sine interesser på disse feltene, samtidig som de får en morsom og sosial sommerleiropplevelse.

Beliggenhet:Los Angeles

All-inclusive reise Språkkurspakker fra 2-4 uker. Flyreiser, transport, EF Leader, undervisning, overnatting og måltider er inkludert.

Be om et pristilbud, så sender en EF-rådgiver deg mer informasjon om datoer og priser.

EF Learning Guarantee
EF læringsgaranti
Du vil avansere minst ett språknivå hver sjette uke* hvis du deltar på alle timene og fullfører alle oppgavene. Metoden vår garanterer at du gjør maksimal fremgang – ellers tilbyr vi gratis språkundervisning til du når neste nivå. * Dette kan variere for andre språk enn engelsk.