Spar opptil 5000NOK på sommerens restplasser tom. 22.04.2024!

Individuell reise

Individuell reise

Individuell reise

Hva er inkludert
  • Kurs
  • Innkvartering
  • Måltider
Lær deg et språk og utforske verden med et kurs tilpasset deg. Reis alt fra 2-52 uker. Oppstart hver mandag hele året.
Alder 13 +
Tilgjengelig for alder 13 + på utvalgte EF destinasjoner
Personlige kurs
Vi måler dine språkkunnskaper før programmet ditt starter for å forsikre deg om at du er plassert i riktig klasse med elever på lignende nivå. Enten du vil pusse opp ferdighetene dine, gjennomføre et intensivt kurs eller forberede deg til en språkeksamen, har vi kurs som er tilpasset dine behov.
Fleksibilitet og støtte
Sett sammen ditt optimale språkkurs ved å studere når, hvor og hvordan du vil. Velg mellom 10 språk og 50 destinasjoner, vi har fleksible lengder og oppstart hver mandag hele året. Vi kan hjelpe deg med alle reisearrangementene dine - EF er her for å støtte deg hele veien.
Selvstendighet
En individuell språkreise til utlandet er den perfekte måten å bygge uavhengighet og selvtillit på. Du blir kjent med helt nye omgivelser og får internasjonale venner - alt sammen med støtte fra lokale EF ansatte.
Raskere læring
Vi garanterer at du vil gjøre fremskritt i språkstudiene dine. Vår innovative læringsmetode er basert på rask progresjon gjennom din skreddersydde studieplan. Vi begrenser alltid våre klasseromstørrelser til 12-17 elever slik at du skal få den personlige oppfølgingen du trenger. Dette sikrer at du vil ha tid til å uttrykke deg og jobbe tett med dine internasjonale klassekamerater.
Aktiviteter og utflukter
Våre aktivitetsledere på skolen sørger for en full aktivitetskalender med sport, utflukter og arrangementer. De vil dele sine beste tips, slik at du kan få oppleve så mye som mulig på din nye destinasjon.