Språkreise Australia er utvilsomt et eventyr! Australia er et land med ekstrem natur, her er alt fra ørken til kritthvite strender som er som tatt ut fra en film. En språkreise til Australia byr på unike opplevelser og minner som du vil ha med deg resten av livet. Ta sjansen og reis på ditt livs eventyr, vi hjelper deg med å finne det perfekte programmet for deg - begynn planleggingen til din språkreise til Australia 2020 i dag.

Velg aldersgruppe

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Australia
By: Brisbane, Perth, Sydney

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Australia
By: Brisbane, Perth, Sydney

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser

Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.

Destinasjon: Australia
By: Cairns

Språkreise Australia

Språkreise Australia er en fin anledning til å lære engelsk grundig og legge et godt grunnlag for en studiekarriere i utlandet mens du samtidig utvider horisonten din. Opplev helt nye, spennende omgivelser, på språkreise Australia får du sjansen til å se både kenguruer og koalaer i sitt naturlige element. Prøv å snorkle i The Great Barrier Reef eller gå på en utendørs konsert sammen med venner på en urban musikkfestival, språkreise til Australia er utvilsomt en allsidig opplevelse! I tillegg til å lære å snakke flytende engelsk, vil du i løpet av en språkreise til Australia få en dypere forståelse for en annerledes kultur, og du vil fort skjønne hvorfor australiere er kjent som et av verdens mest imøtekommende folkeslag. Tilpass deg den avslappede australske livsstilen og plukk opp lokale ord og uttrykk, språkreise Australia er en unik mulighet til å bli bedre kjent med et spennende land og en annerledes kultur.

Allsidige Australia

På en språkreise til Australia bor du i Cairns, nordøst i staten Queensland. Med et deilig tropisk klima og umiddelbar nærhet til spektakulære naturfenomener som verdens største korallrev The Great Barrier Reef, er Cairns et paradis for studenter. På språkreise til Australia kan du også besøke andre spennende byer, som for eksempel Brisbane. Brisbane er kjent for sine fantastiske strender, så hvis du vil nyte litt sol og strandliv i løpet av din Australia språkreise, er Brisbane midt i blinken for deg. Sydney derimot, kan foruten strandliv også by på mer urbane opplevelser, Australias største by har et helt unikt kulturtilbud med alt fra kunst til shopping. På språkreise til Australia kan du være helt trygg på at du får et profesjonelt opplegg med førsteklasses engelskundervisning i tillegg til en tettpakket timeplan etter skoletid fylt med spennende aktiviteter, samt mange nye venner fra ulike deler av verden. Meld deg opp på språkreise til Australia 2020 i dag, så du kan begynne å glede deg!