England

Språkreise til Brighton

Språkreise til Brighton
4.6
498
(498 rangeringer)
4.6

Språkreise Brighton er en unik mulighet til å oppleve den vakre sørkysten av England mens du samtidig lærer flytende engelsk. Opplev det beste av britisk kultur - drikk "afternoon tea", spill cricket og bli kjent med lokalbefolkningen. Språkreise til Brighton er en fin mulighet til å gjøre ting du kanskje ikke ville gjort på en vanlig ferie.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: Brighton
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: Brighton
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: Brighton
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: Brighton

Språkreise Brighton

Språkreise Brighton er et perfekt alternativ dersom du vil lære å snakke flytende engelsk mens du opplever en annen side av England. Velg mellom en kort språkreise til Brigthon hvis du bare er ut etter en litt annerledes ferieopplevelse, eller et lengre språkreise dersom du vil få enda mer ut av oppholdet ditt. Uavhengig av hva slags type språkreise til Brighton du velger, så kan du være helt trygg på at du vil få førsteklasses engelskundervisning fra våre dyktige lærere. Våre språklærere har lang erfaring og vet hva som skal til for at du skal kunne nå de målene du har satt deg for språkopplæringen. En språkreise til Brighton kombinerer språkundervisning og morsomme aktiviteter etter skoletid. På språkreise Brighton kan du velge mellom en rekke spennende organiserte ekskursjoner og utflukter, noe som gir deg en gylden mulighet til å bli bedre kjent med andre studenter og praktisere engelsk i en naturlig setting utenfor klasserommet.

Pulserende storby eller sjarmerende småby?

Hvis du vil lære engelsk på et koselig, sjarmerende sted, er språkreise Brighton et ypperlig alternativ! Denne solfylte sommerbyen er en populær feriedetsinasjon så det er mange besøkende her, men du slipper likevel unna den travle stemningen som preger de større engelske byene. Hvis du drar på språkreise til Brighton, få du dessuten muligheten til å oppleve flere andre steder i Storbritannia. Byen har gode reiseforbindelser til hele landet, så det er enkelt å komme seg rundt. Hvorfor ikke ta en weekend-tur til London? Det tar bare en time å komme seg inn til London, så hovedstadens mange tilbud og fristelser er aldri langt unna. Slapp av på stranden, ta en spasertur på de romantiske brosteinsbelagte smågatene, besøk autentiske butikker og cafeer, eller prøv deg på utelivet - språkreise Brighton er utvilsomt en behagelig opplevelse!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.