Frankrike

Språkreise til Paris

Språkreise til Paris
4.9
478
(478 rangeringer)
4.9

Språkreise Paris er en perfekt mulighet til å kombinere franskundervisning med en uforglemmelig ferie. Språkreise til Paris kombinerer skoleundervisning med kulturelle innslag som matlagingskurs på fransk eller fransk kino. I tillegg kan du velge mellom en rekke aktivitetstilbud og utflukter slik at du kan være helt sikker på at du får utforsket alt denne eventyrlige byen har by på mens du er på språkreise i Paris.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Frankrike
By: Paris

Språkreise Paris

Paris er kjent for å være både lysenes og kjærlighetens by, og dette er bare to av mange kallenavn som indikerer at hovedstaden i den fransktalende verden er et glitrende fyrverkeri av en by. En språkreise til Paris er utvilsomt en fantastisk mulighet til å oppleve denne sjarmerende byen på nært hold. På språkreise i Paris kan du virkelig ta et dypdykk i fransk språk og kulturhistorie, fra fashion til film og matkultur - Paris har alt! På språkreise Paris fokuserer vi på kommunikasjonsbasert læring og små klasser slik at man i større grad kan tilpasse undervisningen til den enkeltes behov. På den måten forsikrer vi oss om at elevene lærer fransk både effektivt og grundig.

Hvor skal jeg bo?

Paris er en stor by, så det kan være lurt å bruke litt tid på å finne ut av hvor du ønsker å bo på språkreise Paris, så du får mest mulig ut av oppholdet. Hvis du ute etter en aktiv studentlivsstil, er vår EF residens midt i blinken. Studenthjemmet har sentral beliggenhet midt i byen med kort avstand til alle de kjente severdighetene. Her bor du sammen med andre internasjonale studenter, så det er lett å bli kjent med studenter fra hele verden. En annen mulighet når du er på språkreise i Paris, er å bo hjemme hos en nøye utvalgt vertsfamilie. Når du bor hjemme hos en lokal vertsfamilie blir du integrert i den franske livsstilen på en hele annen måte, du blir raskt en del av en fransk familie og får oppleve den franske kulturen fra innsiden. Hos en vertsfamilie lærer du å snakke fransk i trygge omgivelser, du kan plukke opp nye ord og uttrykk og nyte hjemmelaget fransk mat syv dager i uken. Valget er ditt!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.