Språkreise til Italia

Språkreise til Italia
4.5
913
(913 rangeringer)
4.5

Språkreise Italia! Dra på språkreise til Italia og lær italiensk samtidig som du blir kjent med det beste av italiensk lokalkultur. Hva er vel bedre enn å lære italiensk med Roma som klasserom? Våre språkreiser til Italia tilbyr en perfekt kombinasjon av undervisning og fritid, slik at du også får praktisert italiensk gjennom daglig interaksjon med italiensktalende og utforsket Romas mange skatter.

Språkreise til Italia

Språkreise til Italia

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Italia
By: Roma

Utforsk våre destinasjoner

Språkreise Italia 2024

I løpet av din språkreise til Italia kommer du til å forelske deg fullstendig i Romas magiske atmosfære! Språkreise Italia er en unik mulighet til å lære å snakke italiensk mens du blir bedre kjent med den sjarmerende lokalkulturen i Roma. Vår språkskole har sentral beliggenhet midt i hjertet av byen, så du enkelt kan ta del i den italienske hverdagen etter undervisningen - her finner du lokale cafeer, museer, spektakulære kirker, utallige butikker og vakre parkområder rett utenfor klasserommet. Utforsk byen og lær mer om den fascinerende italienske kulturhistorien sammen med klassekamerater. På din språkreise til Italia kan du delta på guidet tur til spektakulære severdigheter som Forum Romanum eller oppdage byens skjulte skatter på egenhånd sammen med venner, du bestemmer selv hvordan du vil tilbringe oppholdet ditt. Roma er også en moderne by, benytt for eksempel muligheten til å bli med på en av de mange festivalene eller konsertene som arrangeres her årlig. Språkreise i Italia er en perfekt måte å oppleve Italia på mens du lærer å snakke italiensk.

Reis deg klok

Eksursjoner til flotte steder utenfor byen lar deg bli kjent med enda mer av dette fascinerende landet i løpet av din språkreise til Italia. Prøvesmak en frisk Pinot Grigio på en vingård i Alto Adige regionen, se operaen i Napoli, besøk det skjeve tårnet i Pisa, eller ta en gondoltur på Venezias eventyrlige kanaler. Språkreise Italia er hva du gjør det til, hvis du ønsker å se mer av landet utover Roma, er det fullt mulig å velge et program med færre undervisningstimer og mer tid til utflukter til andre byer i løpet av din språkreise til Italia. Du kan også velge et intensivkurs med mange undervisningtimer og heller utforske Italia på egenhånd etter språkreisen når du er mer komfortabel med å kommunisere på italiensk, mulighetene er mange på språkreise Italia!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.