Språkreise til Japan

Språkreise til Japan
4.9
947
(947 rangeringer)
4.9

Språkreise Japan! På språkreise til Japan lærer du så mye mer enn japansk. Den beste måten å lære et nytt språk på er ved å praktisere språket daglig gjennom interaksjon med lokalbefolkningen, på den måten får du også en bredere forståelse av lokalkulturen. Språkreise til Japan er et tilbud til deg som ønsker å lære japansk og samtidig oppleve japansk lokalkultur på nært hold.

Språkreise til Japan

Språkreise til Japan

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Japan
By: Tokyo

Utforsk våre destinasjoner

Språkreise Japan 2024

Det finnes ingen bedre måte å lære japansk på enn å delta på en språkreise i Japan. Enten du kun tilbringer noen uker i Japan, eller et helt år, vil en språkreise til Japan utvilsomt gjøre underverker for japansken din. På en språkreise i Japan får du raskt den selvsikkerheten du trenger for å praktisere japansk med både klassekamerater og lokalbefolkningen i hverdagslige settinger. Språkreise Japan er dessuten en unik mulighet til å utforske spennende attraksjoner og oppleve japansk kultur fra innsiden. Dine japanske venner kommer utvilsomt til å bli overrasket den første gangen du bestiller mat på japansk eller leser et japansk skilt. Og det er nettopp det som er det viktigste suksesskriteriet når du skal lære japansk; du må kombinere skoleundervisningen med aktiv deltakelse i lokalmiljøet og daglig praktisering av japansk for å oppnå best mulig resultater.

Vertsfamilie eller studenthjem?

Når du har bestemt deg for å dra på språkreise til Japan, er neste steg å velge hvordan du vil bo. På språkreiser til Japan, kan du velge mellom å bo hjemme hos en lokal vertsfamilie, eller på et EF studenthjem. Et opphold hos en nøye utvalgt vertsfamilie er en unik anledning til å praktisere japansk daglig i trygge omgivelser og plukke opp nye ord og uttrykk underveis. Som en del av en lokal vertsfamilie får du dessuten oppleve hvordan den japanske kulturen er fra innsiden og får på den måten en mer helhetlig opplevelse. Hvis du derimot ønsker litt mer frihet under din språkreise i Japan, er vårt EF studenthjem midt i blinken. Her bor du sammen med internasjonale studenter fra hele verden i moderne leiligheter med sentral beliggenhet. Bli kjent med mange spennende kulturer og få venner fra hele verden, på en språkreise i Japan lærer du ikke bare å snakke japansk, det er på mange måter også en kulturell reise.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.