Språkreise til Los Angeles

Språkreise til Los Angeles
4.6
448
(448 rangeringer)
4.6

Kombiner strandliv, stjernespekkede omgivelser og engelskundervisning på språkreise Los Angeles! Språkreise til Long Beach i Los Angeles har blitt et av våre mest populære programmer, og det er lett å forstå hvorfor. Det er så mye å oppleve på språkreise LA, du kan dra på shopping, prøve å surfe, drikke forfriskende smoothier, spise ute på restauranter, og ikke minst - gå på ekte premierer! Språkreise til Long Beach er utvilsomt en opplevelse for livet.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles

Språkreise til Los Angeles

Gratis brosjyre

Språkreise Los Angeles

Los Angeles er den nest største byen i USA og denne fortryllende storybyen kan utvilsomt ta pusten fra de fleste. Språkreise i LA byr på en aktivitetsfylt ferie, fra solfylte strender til stjernespekkede Hollywood - det er alltid noe gøy å finne på i denne byen. Både den hippeste fashionistaen og den mest tilbakelente strandbomsen kan føle seg hjemme i denne altoppslukende byen. En språkreise til Long Beach, Los Angeles kan være like variert som byen dersom du ønsker det, vi organiserer spennende aktiviteter etter skoletid, alt fra eventyrlige ekskursjoner til mer avslappende utflukter.

Fordeler med å studere i utlandet

Klasseromsundervisning er en viktig del av språkopplæring, men det er langt fra det eneste viktige. På språkreise Los Angeles lever du det engelske språket hver dag gjennom interaksjon med lokalbefolkningen og aktiv deltakelse i nærmiljøet. På den måten får du muligheten til å praktisere engelsk i situasjoner som du ikke ville hatt muligheten til innenfor klasseromsveggene. Du må selv komme deg rundt i byen og kommunisere med folk du treffer på din vei selv før du i det hele tatt har kommet deg til skolen! Hvis du vil lære å snakke flytende engelsk, er språkreise LA en unik mulighet. På språkreise Los Angeles lærer du engelsk grundig, men effektivt mens du bor i en av verdens kuleste byer. Vår språkreise til Long Beach, Los Angeles, kan i stor grad tilpasses den enkeltes behov i forhold til hvilke ønsker og mål du har for språkopplæringen.