USA

Språkreise til Miami

Språkreise til Miami
4.6
540
(540 rangeringer)
4.6

Språkreise Miami! Når du er på språkreise i Miami er det lett å glemme at du faktisk går på skole, for det føles som å være på ferie. I løpet av de siste årene har språkreise til Miami blitt veldig populært blant unge norske studenter. Og ikke uten grunn, språkreise Miami er nesten som på film! Med innslag av shopping, mye god mat og deilige utflukter til stranda, er språkreise til Miami en svært behagelig måte å lære engelsk på.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Miami

Språkreise Florida 2024

Varmt, deilig klima med sol året rundt er bare noe av det du kan nyte godt av på språkreise i Florida! Lokalkulturen i Florida er helt spesiell, her møter amerikanske tradisjoner latinske impulser og skaper en unik kulturell atmosfære. På en språkreise til Miami blir du kjent med lokalbefolkningen og får oppleve den særegne kulturen på nært hold. Som del av et internasjonalt studentmiljø blir du kjent med mange spennende mennesker fra hele verden og lærer på den måten å snakke flytende engelsk på rekordtid. Hvilke andre steder i verden kan du starte dagen med en kopp nytraktet kubansk kaffe, stikke en tur på stranda etter skolen, og riste løs til karibiske rytmer på kveldstid? Språkreise i Miami er helt klart en spennende opplevelse som vil gi deg minner for livet. Våre språkreiser til Florida er utviklet slik at du skal lære engelsk grundig, men samtidig rask og effektivt.

Vertsfamilie eller EF resort?

Når du har bestemt deg for å dra på språkreise til Florida, er neste steg å bestemme hvordan du vil bo, du kan velge mellom å bo hos en lokal vertsfamilie, eller å bo på en EF resort. Hvis du velger å bo hjemme hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier, får du en unik mulighet til å praktisere engelsk daglig i trygge omgivelser mens du plukker opp nye ord og uttrykk underveis. Hvis du vil bli kjent med nye, spennende mennesker fra ulike deler av verden og få en dypere kulturforståelse, er EF resort midt i blinken for deg. Våre studenthjem har sentral beliggenhet og moderne fasiliteter og skaper med andre ord perfekte rammer for sosialisering med dine internasjonale klassekamerater. Få nye venner og utforsk Miami på egne premisser på språkreise til Miami!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.