Språkreise til New York

Språkreise til New York
4.6
540
(540 rangeringer)
4.6

Språkreise New York! New York er en av verdens mest populære destinasjoner for språkreise - og ikke uten grunn. På språkreise til New York får du muligheten til å oppleve storbyliv, severdigheter og amerikansk kultur mens du perfeksjoniserer engelsken din. Benytt muligheten til å oppleve denne pulserende byen, få internasjonale venner og bli kjent med en ny kultur på språkreise til New York.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: New York
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: New York

Språkreise til New York

Gratis brosjyre

Språkreise New York 2023

New York er kanskje en av verdens mest kjente byer. Hvis du lar deg fascinere av høye skyskrapere, travle gater og pulserende storbyliv, er en språkreise til New York midt i blinken for deg! Du kan tilbringe et helt liv i New York City og fortsatt oppdage noe nytt hver eneste dag. Det er så mye å se og gjøre i New York at du trenger mer enn en ferie for å oppleve alt du har lyst til, derfor er en New York språkreise helt perfekt. Våre erfarne lærere kjenner byen godt og kan vise deg skjulte skatter, i tillegg tilbyr vi skreddersydde kurs for ulike interesseområder, samt organiserte aktiviteter og utflukter. Vår språkreise til New York er dessuten lagt opp slik at du skal få nok fritid til å utforske New Yorks kjente, og mindre kjente severdigheter på egenhånd utenom skoletiden. Språkreise New York er det perfekte alternativet for ambisiøse studenter som vil lære å snakke flytende engelsk mens de blir bedre kjent med den amerikanske kulturen.

Vertsfamilie eller studenthjem?

Er du i ekstase over å skulle dra på språkreise til New York, men er usikker på hvor du skal bo? Fortvil ikke, vi kan gi deg den informasjonen du trenger! New York har et av verdens mest konkurransedyktige boligmarkeder, men det slipper du å ta stilling til hvis du reiser på en New York språkreise sammen med oss, vi hjelper deg nemlig med innkvarteringen så du slipper å lete etter et sted å bo på egenhånd. På en New York språkreise kan du velge mellom å bo hjemme hos en lokal vertsfamilie eller på en av våre flotte EF studenthjem. Hvis du velger å bo hos en av våre nøye utvalgte vertsfamilier blir du raskt en del av familien og får oppleve den amerikanske livsstilen på nært hold, mens du på studenthjem er en del av et stort internasjonalt miljø og får et innblikk i mange forskjellige kulturer.