VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Studere i Brisbane

Hvis du ønsker å studere i Brisbane har vi en rekke ulike programmer som kan passe for deg. Studier i Brisbane byr på en tilbakelent livsstil med muligheter for spektakulære opplevelser. Førsteklasses engelskundervisning og mer enn nok fritid til å praktisere engelsk også utenom skoletid bidrar til at du lærer å snakke flytende engelsk på rekordtid! Tar du studier i Brisbane, tilpasser du deg raskt den avslappede atmosfæren i byen og blir fort en del av lokalmiljøet.

Studere i Brisbane

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Australia
By: Brisbane

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Australia
By: Brisbane

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Australia
By: Brisbane

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Australia
By: Brisbane

Utdanning i Brisbane

Hvis du har lyst til å lære å snakke engelsk flytende og er nysgjerrig på hvordan livet "down under" er, kan utdanning i Brisbane være noe for deg. Brisbane er en fargerik og innbydende by og et spennende sted å lære engelsk. På utdanning i Brisbane vil du også få tid til å bli kjent med både klassekamerater og lokale studenter, samt utforske alt det spennende Brisbane har å by på.