Ta studier i Japan og la deg fascinere av en kultur der eldgamle tradisjoner møter moderne impulser. Tokyo er en av verdens største byer. På et studieår i Japan bor du midt i hjertet av Tokyo med kort vei til severdigheter og yrende gateliv. Våre studieprogrammer kombinerer undervisning og fritid slik at du også får praktisert japansk gjennom interaksjon med lokalbefolkningen. Så hva venter du på? Språkstudier i Tokyo er utvilsomt et spennende alternativ for deg som ønsker å studere i Japan.

Velg aldersgruppe

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Japan
By: Tokyo

EF Språk i Utlandet

16+ år
2-24 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 54 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Japan
By: Tokyo

Studere i Japan

Tokyo er en enorm by bestående av mange mindre områder, hvert nabolag med en særegen stil og sjarm. Når du tar studier i Japan lærer du å navigere deg frem i byen og bli kjent med de ulike nabolagene på dine egne premisser. Besøk The Imperial Palace i Hibiya eller dra på vindusshopping i high end luksusdistriktet i Ginza. Skal du studere japansk i Japan for å kunne praktisere japansk i forretningssammenheng? Da bør du dra til Nihombashi for å besøke Tokyo-børsen. I Akihabara kan du få tak i alle mulige tenkelige elektronikk gadgets, mens Shinjuku er området for deg som vil oppleve byens natteliv! Alle Tokyos områder er spesielle på sin egen måte, noe som gjør det enkelt for deg å finne lokale skatter tilpasset dine personlige preferanser når du tar et studieår i Japan.

En autentisk opplevelse

Hvis du skal studere i Japan kan du velge mellom å bo hos en lokal vertsfamilie og på et EF studenthjem. Ikke bare får du nyte godt av autentisk hjemmelaget mat når du bor hjemme hos en vertsfamilie, du får også en gylden mulighet til å praktisere japansk daglig i trygge omgivelser og får på den måten en naturlig tilnærming til språket. Vertsfamilien din kan dessuten gi deg mange lokale tips og råd om nabolaget og nærmiljøet så du får oppleve hvordan Japan er fra innsiden og ikke bare som turist. EF studenthjem er derimot midt i blinken dersom du ønsker å bli mer selvstendig i løpet av dine studier i Japan og har lyst til å bli kjent med internasjonale studenter fra hele verden. Uavhengig av hvordan du velger å bo når du skal studere japansk i Japan, skal vi sørge for at forholdene ligger til rette for at du raskt skal kunne føle deg som hjemme.  

Når du tar en utdannelse i Japan på vår språkskole bor du i Tokyo, landets hovedstad, og et kulturelt, politisk og finansielt sentrum. Siden det finnes mange universiteter i Tokyo er befolkningen ungdommelig og nattelivet pulserende. Liker du natur bedre enn nattklubber kan du bestige det ikoniske Mount Fuji, Japans høyeste punkt. Eller hva med å gå på oppdagelsesferd i Ueno Park, som rommer en zoologisk hage og flere nasjonale museer. Med et av Japans høyhastighetstog er landets andre historiske byer kun få timer unna. Du kan for eksempel reise til Kyoto, som i mer enn tusen år var den keiserlige hovedstad i Japan. Uansett om du tilbringer all din tid i Tokyo eller reiser rundt i landet, behøver du aldri kjede deg under din utdannelse i Japan. 

Utdanning i Japan

Utdanning i Japan er et perfekt alternativ for deg som er ute etter et skikkelig eventyr. På utdanning i Japan får du oppleve en spennende kultur der eldgamle tradisjoner møter moderne trender. Du vil bli en del av et internasjonalt studentmiljø, få venner fra hele verden, og lære å snakke japansk - utdanning i Japan er defintivt en oppelevelse som vi være med på å forme deg som person.

Utdannelse i Japan

Det kan virke ganske overveldende å skulle lære japansk, selv om du drømmer om å ta en i utdanning i Japan. Noen lyder kan ved første forsøk sette ut selv det beste språkøret. Men ta en utdannelse i Japan med oss og du vil lære at det med den rette støtte slett ikke er så vanskelig likevel. Uansett om du har studert japansk i årevis eller er nybegynner i språket, finnes det ingen bedre måte å ta det neste skritt på enn å leve og bo i Japan. Vi har det rette kurset til deg uansett hvilket nivå du er på i språket. Din utdannelse i Japan kan skreddersys til dine personlige behov og ønsker.

Søk basert på populære destinasjoner