Studere i Malta

Studere i Malta
4.9
838
(838 rangeringer)
4.9

Studier i Malta er en av de mest behagelige måtene å lære engelsk på. Finpuss engelsken din på et kort, intensivt opphold, eller ta engelsken din til et helt nytt nivå på et lenger opphold. Bestemmer du deg for å studere i Malta, kommer du definitivt ikke til å angre! Våre studier i Malta er lagt opp slik at man får god tid til å nyte sol og strandliv utenom skoletid. Uavhengig av hvilket program du velger for dine studier, kan vi garantere at du returnerer til Norge med forbedrede engelskferdigheter og mange nye opplevelser i bagasjen.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Malta
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Malta
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Malta
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Malta

Studere i Malta

Gratis brosjyre

Utdanning i Malta

Utdanning i Malta er kanskje en utradisjonell måte å lære engelsk på, men vel så effektiv! På utdanning i Malta får du muligheten til å lære å snakke flytende engelsk i vakre omgivelser ved Middelhavet. Denne lille øya kan skryte av å ha noen av verdens eldste bygninger og en svært rik kulturhistorie. Utdanning i Malta er en flott anledning til å bli kjent med en annerledes kultur mens du perfeksjoniserer engelsken din.