Studere i utlandet

Studere i New Zealand

Studere i New Zealand
4.8
794
(794 rangeringer)
4.8

Studier i New Zealand er perfekt hvis du er en eventyrlysten student på utkikk etter en unik opplevelse. Våre programmer kombinerer undervisning med et bredt aktivitetstilbud og nok fritid til at du skal få muligheten til å oppleve alt det spennende disse naturskjønne øyene har å by på. Les mer om å studere i New Zealand under og kontakt oss så vi kan gi deg den veiledningen du trenger for å komme i gang med planleggingen.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: New Zealand
By: Auckland

Utforsk våre destinasjoner

Studere i New Zealand

Er du på utkikk etter et engelskkurs utenom det vanlige? Da er studier i New Zealand midt i blinken for deg. Å studere i New Zealand er ikke for hvem som helst, man må reise langt hjemmefra og tilpasse seg en helt annerledes kultur, men til gjengjeld er det utvilsomt en opplevelse du aldri kommer til å glemme! Enten du vil lære å snakke flytende engelsk, eller er mer opptatt av reisen i seg selv - vi har et program som passer for deg. Studier i New Zealand er en unik mulighet til å få oppleve de slående vakre omgivelsene som landet er så kjent for mens du lærer å snakke engelsk. Velger du å studere i New Zealand, kan du i stor grad tilpasse kurset til dine behov både i forhold til varighet og intensitet. Du kan dessuten være helt trygg på at du får nok fritid til å utforske nærmiljøet, enten sammen med klassekamerater på organiserte utflukter og ekskursjoner, eller på egenhånd etter skoletid.

Føl deg som hjemme i New Zealand

Hvis du skal studere i New Zealand og det er første gang du er så lang borte hjemmefra, er det helt naturlig å være litt nervøs, det er tross alt et stort skritt å studere i utlandet! Når det er sagt, gjør vi det vi kan for at du skal få en best mulig opplevelse når du skal studere i New Zealand. Hvis du har lyst til å være en del av et stort internasjonalt miljø og bli kjent med andre studenter fra hele verden, bør du velge å bo på et studenthjem i løpet av dine studier i New Zealand. Dette er en fantastisk måte å få nye venner på mens du lærer å stå på egne ben. Hvis du derimot er interessert i å oppleve den autentiske New Zealandske livsstilen, bør du velge å bo hjemme hos en av våre nøye utvalgt lokale vertsfamilier. De vil hjelpe deg med det du trenger for å komme til rette i den nye hverdagen. 

Utdanning i New Zealand

Ta utdanning i New Zealand og begi deg ut på ditt livs eventyr! Utdanning i New Zealand er et spennende alternativ for deg som ønsker å oppleve verden og bli kjent med en annerledes kultur. Et utdanningssystem i verdensklasse, en avslappet livsstil og naturskjønne omgivelser er bare noe av det som lokker tusenvis av studenter til New Zealand hvert eneste år. Så hvorfor ikke ta sjansen du også? Les mer om å ta utdanning i New Zealand og ta kontakt for oss for videre veiledning.

Hvis du tar en utdanning i New Zealand vil du oppleve denne magiske øya fra de lokales synsvinkel. Som student har du en enestående mulighet til å leve og studere på øya, men allikevel besøke alle de vakre stedene med fascinasjonen til en turist. Å lære engelsk på en utdannelse i New Zealand er veldig annerledes enn å lære fra en bok eller gjennom et engelskkurs i din hjemby. Du vil bokstavelig talt fordype deg i synsinntrykkene, lydene, kulturen og språket i et nytt land.

Det skal være gøy å lære!

Det skal ikke bare være de aktivitetene og utfluktene du tar under en utdannelse i New Zealand som skal være morsomme, timene du tilbringer i klasserommet skal være like spennende! Når du melder deg opp til en utdannelse i New Zealand vil du fokusere på kommunikasjon. Våre forelesere bruker unike og interaktive undervisningsmetoder med den nyeste teknologien for å sikre en aktiv innlæring. Utvekslingsprogrammene våre betyr at du konstant blir utfordret i og utenfor klassen, slik at ditt ordforråd og din selvsikkerhet vil være transformert mot slutten av ditt opphold.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.