Studere i Barcelona

Studere i Barcelona
4.8
444
(444 rangeringer)
4.8

Ved å studere i Barcelona får du muligheten til å bo i en av Europas mest spennende byer mens du lærer spansk. Det er en helt spesiell energi i Barcelona, med pulserende gateliv og en deilig strandpromenade har byen en perfekt kombinasjon av by og strand, ikke rart at studier i Barcelona er en drøm for mange! Les mer om å studere i Barcelona og kontakt oss så vi kan hjelpe deg med å skreddersy dine studier i Barcelona.

Studere i Barcelona

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona

Studere i Barcelona

Du kommer garantert ikke til å angre på å ta studier i Barcelona! Foruten kinesisk, er spansk det språket som flest mennesker i verden har som morsmål, så studier i Barcelona vil helt klart gi deg en fordel i fremtiden. Hvis du vil studere i Barcelona, kan du velge mellom en rekke ulike programmer, fra korte intensivkurs til lengre akademiske programmer. Delta på spanskundervisning på dagtid, og bli med på organiserte aktiviteter og spennende utflukter etter skoletid, på den måten får du mulighet til å praktisere spansk med klassekamerater også i en mer naturlig og avslappet setting. Velg mellom om bo hos en lokal vertsfamilie, eller sammen med internasjonale studenter fra hele verden på vårt studenthjem. Vi har drevet med språkopplæring i utlandet siden 1965, så vi vet hva som skal til for at du skal få et best mulig opphold under dine Barcelona studier.

Absorber kulturen mens du lærer

Når du tar studier i Barcelona, får du muligheten til å forbedre spansken din mens du lærer mer om den spennende katalanske kulturen. En fascinerende historie som strekker seg helt tilbake til romertiden, et smakfullt kjøkken, spektakulær kunst, lange musikktradisjoner, shopping og verdenskjent arkitektur - du får nok å henge fingrene i mens du lærer spansk i Barcelona! I løpet av et studie i Barcelona kan du også besøke slottet i Montjuic, som var arenaen for OL-lekene under sommer-OL i 1992, men som kanskje er aller mest kjent for å ha huset verdensutstillingen i 1929. Og pass på at du også får tid til å nyte late timer på stranden hvis du velger å studere i Barcelona, byen er nemlig en av Europas få med egen strandlinje. Og det er ikke en hvilken som helst strandlinje heller, stranden i Barcelona er så flott at National Geographic nylig kåret Barcelona verdens beste strandby. Så hva venter du på? Gjør drømmen om Barcelona studier til virkelighet! 

Utdanning i Barcelona

Utdanning i Barcelona er ideelt for deg som ønsker å lære å snakke spansk i deilige omgivelser. Våre programmer er en perfekt kombinasjon av undervisning og fritid slik at du skal få mulighet til å praktisere spansk med lokalbefolkningen allerede på et tidlig stadie. På den måten blir du fort blir komfortabel med å praktisere spansk i ulike settinger. Utdanning i Barcelona er en unik mulighet til å lære å snakke spansk mens du blir kjent med den spansk lokalkultur fra innsiden.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.