Studere i Los Angeles

Studere i Los Angeles
4.7
628
(628 rangeringer)
4.7

Har du alltid drømt å bo i California? Hvorfor ikke studere i Los Angeles? Studier i California, og studier i Los Angeles spesielt har blitt svært populært i løpet av de siste årene. Vi tilbyr både årsstudium i Los Angeles og lengre studier for deg som ønsker å studere i LA. La drøm bli virkelighet - les mer om å studere i Los Angeles nedenfor så du kan begynne planleggingen allerede i dag.

Studere i Los Angeles

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

Studere i Los Angeles

Glemmer du ofte det du lærer når du studerer engelsk? Det trenger du ikke å bekymre deg for hvis du velger å studere i Los Angeles. Gjennom en aktiv deltakelse i lokalmiljøet blir du nødt til å praktisere engelsk daglig i en naturlig setting og du vil fort merke at engelskferdighetene dine forbedrer seg i rekordfart. På våre studier i Los Angeles er klassene små, så forholdene ligger til rette for å få mange nye venner raskt og ha det morsomt mens du lærer engelsk. Et årsstudium i Los Angeles er langt fra det samme som språkundervisning hjemme i Norge, ved å studere i Los Angeles får du muligheten til å praktisere det du har lært umiddelbart etter at du lærer det, noe som sikrer rask progresjon og større sannsynlighet for å huske det du lærer også i fremtiden.

Studentliv i Los Angeles

Ta en spasertur mellom palmene på strandpromenaden, besøk noen av verdens mest eksklusive butikker, eller dra på kjendisjakt i Hollywood Hills - studier i Los Angeles er ikke helt som alle andre studier! På et årsstudium i Los Angeles får du nok av tid til å praktisere engelsk både på skolen og på fritiden etter skoletid. Los Angeles er kjent for sitt vibrerende uteliv, så når du ikke er på skolen ligger forholdene til rette for å riste løs på dansegulvet og ha det gøy sammen med venner. Et studie i Los Angeles er utvilsomt en opplevelse som vil gi deg minner for livet, du kommer til å ha så mye å fortelle vennene dine når du kommer tilbake til Norge. Studier i LA er dessuten en unik anledning til å bli kjent med mennesker fra hele verden og få en dypere kulturforståelse, det er en opplevelse som utvilsomt vil gi deg viktige livserfaringer som du vil vokse på som person. 

Utdanning i Los Angeles

Har du alltid drømt om hvordan det er å bo sammen med Hollywood-stjernene? Ta utdanning i Los Angeles da vel! Utdanning i Los Angeles er for deg som er eventyrlysten og liker at det skjer ting rundt deg hele tiden. Ikke bare får du oppleve det beste av California hvis du tar utdanning i Los Angeles, du vil også lære engelsk flytende og bli kjent med nye mennesker fra hele verden. Så hva venter du på?

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.