USA

Studere i Miami

Studere i Miami
4.5
678
(678 rangeringer)
4.5

Oppfyll drømmen om å studere i Miami. Florida er et paradis for studenter, med anerkjente universiteter, shopping, strender, pulserende uteliv og selvfølgelig - Disney Land! Ikke rart at det har blitt så populært å studere i Miami. Velger du å studere i Miami, får du muligheten til å lære flytende engelsk mens du blir kjent med en helt spesiell atmosfære der amerikansk kultur møter cubanske impulser.

Studere i Miami

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

Studere i Miami

Hvis du bestemmer deg for å ta studier i Florida, Miami, tar du en avgjørelse som definitivt ikke kommer til å angre på! Først må du bestemme deg for når du ønsker å ta et studie i Miami og så for hvor lenge du ønsker å studere i Miami, deretter kan du velge fra en rekke ulike programmer med fleksibel oppstart i løpet av året. Du begynner med undervisning som er tilpasset ditt eksisterende engelsknivå og vil fort se at du oppnår rask progresjon og før du aner det er det så naturlig for deg å kommunisere på engelsk at du ikke en gang tenker over at du snakker et annet språk. Gode engelskferdigheter er utvilsomt en fordel både i forretningssammenheng og sosialt, så engelskferdighetene du tilegner deg i løpet av ditt studie i Miami vil garantert komme godt med senere i livet også.

Leve og bo i Miami

Kritthvite sandstrender, yrende gateliv og en pulserende fargerik atmosfære er bare noe av det som gjør det så populært å studere i Miami. Tusenvis av internasjonale turister tiltrekkes de mange store universitetene her hvert eneste år. Etter skoletid kan du slappe av ved bassenget, dra på stranda, besøke Miami Seaquarium for å se på undervannslivet, eller ta en tur til de vakre hagene i Villa Vizcaya. Når du tar studier i Florida har du utallige aktivitetsmuligheter å velge mellom rett utenfor klasserommet! Her er det alle typer attraksjoner og alle typer mennesker, du kommer du å bli overrasket over vennligheten du blir møtt med når du tar et studie i Miami, alle er så imøtekommende og inkluderende. Noe som gir deg en ypperlig anledning til å praktisere det du lærer i undervisningen med lokalbefolkningen etter skolen mens du blir bedre kjent med den spennende lokalkulturen.

Utdanning i Miami

Har du alltid drømt om å bo i Miami og oppleve den karakteristiske lokalkulturen der amerikanske tradisjoner møter latinske impulser? Da er utdanning i Miami noe for deg. På utdanning i Miami får du mulighet til å lære å snakke flytende engelsk mens du fordyper deg i den helt spesielle lokalkulturen - la dansing, soling og deilig mat bli en del av hverdagen din!

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.