Studere i Santa Barbara

Studere i Santa Barbara
4.7
420
(420 rangeringer)
4.7

Studier i Santa Barbara er en behagelig måte å lære engelsk på, med et deilig mildt klima, sol året rundt og en avslappet atmosfære er det lett å glemme at du faktisk studerer. Velger du å studere i Santa Barabara med oss, sørger vi for at du får god tid til å nyte solen og strandlivet sammen med venner utenom skoletid. Våre programmer er lagt opp slik at du skal få en perfekt kombinasjon av undervisning og fritid.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Santa Barbara

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Santa Barbara

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Santa Barbara

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Santa Barbara

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA

Utdanning i Santa Barbara

Har du alltid drømt om å bo i California? Da kan utdanning i Santa Barbara være noe for deg. Nyt surfing, soling og bading mens du lærer å snakke flytende engelsk. På utdanning i Santa Barbara praktiserer du engelsk fra første dag, både på skolen og i fritiden, så du blir fort komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige settinger.