Alle EF programmer

Ungdomsleir i utlandet

Ungdomsleir i utlandet
4.2
1793
(1 793 rangeringer)
4.2

Reis til utlandet med en gruppe jevnaldrende elever i 2024 sommerferien og lær både et nytt språk og en ny kultur å kjenne. Reiser du med EF, vil din reisegruppe ha en norsk kursleder med under hele ditt opphold. EF tilbyr språkkurs for barn og ungdomsleirer i utlandet i for eksempel England, USA og Malta. På en EF sommerskole for barn og unge får du en travel hverdag med språkundervisning og spennende aktiviteter!

Ungdomsleir i utlandet

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand

Sommerskole for barn og unge

EF tilbyr språkkurs for barn og unge som passer til både nybegynnere og mer viderekommende. Alt etter hvilken destinasjon du velger, vil du bli mye bedre i enten engelsk, spansk, tysk, fransk eller kanskje til og med japansk under ditt opphold på en av våre mange språkskoler over hele verden i sommerferien. Det er viktig å påpeke at man i undervisningen vil fokusere på de aktivitetene og utfluktene som du har vært på, noe som vil hjelpe deg å lære mer om lokale kulturer og normer i det landet du befinner deg. Den beste måten å lære språk på er å reise til utlandet og lære språket der det faktisk brukes. Samtidig vil det å gå på en sommerskole gi deg masse nye venner fra hele verden og minner for livet.

Med mer enn 50 års erfaring innenfor språkkurs og akademisk utveksling, er det ingen tilfeldighet at Efs kurs er godkjent og sertifisert av verdens ledende språkutvalg. Men derfor vil vi stadig gjøre det ennå bedre.

EF’s unike undervisningmaterialer og bøker er skrevet av eksperter innenfor språkundervisning, og undervisningsmaterialet som brukes på språkkurs, ungdomsleir og språkskoler blir gjennomgått og oppdatert hvert år. Du er derfor sikret en unik, morsom og lærerik opplevelse hvis du velger å reise til en språkskole eller ungdomsleir i sommerferien med oss.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.