USA

Utveksling i Los Angeles

Utveksling i Los Angeles
4.5
458
(458 rangeringer)
4.5

Utveksling i Los Angeles er en unik mulighet til å bo i en av verdens mest karakteristiske byer mens du går på skole. Som utvekslingsstudent i Los Angeles har du ikke bare Hollywood som nærmeste nabo, du får også være en del av et internasjonalt miljø og lære å snakke flytende engelsk. Oppfyll drømmen om å bo i samme by som noen av verdens mest kjente filmstjerner - utveksling i LA er definitivt noe utenom det vanlige!

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USA
By: Los Angeles

Utvekslingsstudent i Los Angeles

Hvis du alltid har vært fascinert av filmindustriens verden, er et utvekslingsår i LA midt i blinken for deg! Som utvekslingsstudent i Los Angeles bor du i verdens mest kjente filmby og har Hollywood som nærmeste nabo. Du velger selv hvordan du vil strukturere hverdagen i løpet av ditt utvekslingsår i LA, her har du muligheten til å lære å snakke flytende engelsk mens du samtidig lærer mer om det som er kjent som verdens mest innflytelsesrike filmindustri. Noen av programmene våre gir deg til og med muligheten til å besøke et ekte Hollywood filmsett slik at du kan se med egne øyne hvordan en filminnspilling i Hollywood foregår. Når du ikke har undervisning eller er på filmsettet, kan du slappe av sammen med venner på Californias deilige sandstrender. Kontakt oss gjerne hvis du vil ha mer informasjon om å være utvekslingsstudent i USA Los Angeles.

Attraksjoner i Los Angeles

Uansett hvor lenge du er på utveksling i Los Angeles, går du aldri tom for nye steder å se og oppleve, utallige eventyr venter rett utenfor klasseromsdøren. Like i nærheten av skolen ligger de vakre strendene på rad og rekke og innbyr til surfing og strandleker. Hvis du derimot vil oppleve det mye omtalte utelivet mens du er på utveksling i LA, bør du dra til Sunset Boulevard, denne gaten er proppfull av livlige barer og high end nattklubber. Los Angeles er dessuten i nærheten av både San Francisco, San Diego, Las Vegas og Yosemite National Park, så det skal med andre ord ikke stå på aktivitetsmulighetene i løpet av et utvekslingsår i LA! Etter et år som utvekslingsstudent i Los Angeles vil du forstå hvorfor så mange ønsker å bo i solfylte California.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.