England

Videregående i London

Videregående i London
4.5
575
(575 rangeringer)
4.5

Videregående skole i London er et perfekt alternativ dersom du ønsker å forberede deg til høyere universitetsutdannelse i utlandet. Velg mellom alt fra et års engelskstudier på high school i London, til tradisjonell videregående i London eller universitetsforberedende kurs. Videregående skole i London passer for deg som vil utvide horisonten, lære å snakke engelsk flytende og bli en del av et stort, internasjonalt miljø.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: London
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: England

Videregående skole i London

Å velge å ta hele eller deler av videregående skole i London er en stor avgjørelse, men det er også en unik mulighet til å bo i et annet land og oppleve en annerledes kultur helt på egenhånd. Englands hovedstad er kjent som en av verdens mest fascinerende byer og tiltrekker tusenvis av turister og studenter til landet hvert eneste år. Tar du et år på videregående i London, får du god tid til å besøke alle de verdenskjente severdighetene. Her er det attraksjoner for enhver smak, fra majestetiske bygninger som Buckingham Palace og St. Pauls Katedral, til betydningsfulle historiske severdigheter som Tower of London og Westminster Abbey. Uavhengig av hva slags London high school program du velger, er et år på videregående i London utvilsomt en uforglemmelig opplevelse og en erfaring som er verdifull å ha på CV-en.

Bo hos vertsfamilie

Hvis du har bestemt deg for å ta hele, eller deler av videregående skole i London, kan du se frem til å bo i en av Vest-Europas største og mest spennende byer. Dette kan kanskje virke litt skummelt hvis du kommer fra et lite sted i Norge, men du kan være helt trygg på at vi bistår med tett oppfølging gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til du kommer hjem igjen til Norge. Vi passer også på at du får tildelt en hyggelig lokal vertsfamilie som vi tror at du kommer til å trives hos. I løpet av ditt opphold på high school i London, bor du hjemme hos vertsfamilien din og spiser de fleste av måltidene sammen med de, får du praktisert engelsk daglig i trygge omgivelser og kan plukke opp lokale ord og uttrykk underveis. Et år på en ekte high school i London er utvilsomt en opplevelse du kommer til å vokse på som person og en opplevelse som vil gi deg minner for livet.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.