Tilbake til alle tester

Italiensk test

Gratis 15-minutters italiensk quiz. Umiddelbare resultater.

Italiensk nivåtest

Denne raske italienske testen estimerer nivået ditt fra nybegynner til avansert. Den fokuserer mer på de praktiske italienske språkferdighetene dine enn på vokabular, bøyning eller grammatikk.

- Rask italiensk quiz. Øyeblikkelige resultater.

- Sjekk nivået ditt fra nybegynner til avansert

- Del poengsummen din med vennene dine

Ta quizen

Å forstå ditt italienske nivå

Om du planlegger å studere i Italia, har lyst til å reise, eller bare er nysgjerrig på hvor mye italiensk du husker fra skoletiden, kan en online italiensk test være akkurat det du trenger. Denne testen vil hjelpe deg å komme i kontakt med språket igjen og gi deg en generell ide om hvor du står. For en mer detaljert analyse av italiensknivået ditt og treningsbehovene dine, vennligst ta kontakt. Våre utdanningsrådgivere vil være glade for å hjelpe deg.

Klar til å ta den italienske testen?

Du kommer til å svare på flervalgsspørsmål

Sett av 15 minutter uten forstyrrelser

Finn et rolig sted der du kan konsentrere deg

Vennligst oppgi noen opplysninger før du begynner

Om EF

I frontlinjen for innovasjon i språkopplæring, siden 1965

Over 55 års

erfaring med språkkurs i utlandet

600+

EF-skoler og kontorer

100+

land med en EF tilstedeværelse

Ofte stilte spørsmål

For å raskt sjekke ditt italienske nivå, ta en online test. Gratis online italienske tester tar vanligvis mindre enn 20 minutter og gir deg en grov idé om ditt italienske nivå. Hvis du trenger en mer grundig vurdering av ditt italienske nivå, har du noen alternativer. En betalt italiensk eksamen er den mest offisielle, men en gratis CEFR selv-evaluering er mer nyttig hvis du aktivt studerer italiensk og trenger å håndtere dine prioriteringer. Til slutt, hvis du planlegger å melde deg på et italiensk kurs, vil du nesten alltid få en italiensk test for plasseringsformål.

De fleste italienske tester vil gi deg en score som er i tråd med CEFR, som har seks nivåer. Nivåene A1 og A2 regnes som grunnleggende. På disse nivåene kan du bruke italiensken din til dagligdagse ting som turisme og informasjonsinnhenting. Nivåene B1 og B2 er mellomnivå. På disse nivåene kan du bruke italiensken din til å forklare tankene og planene dine. Disse nivåene regnes som minimum for å jobbe på italiensk, selv om det avhenger litt av hvilken type arbeid du skal gjøre. Nivåene C1 og C2 er avanserte. På disse nivåene kan du komfortabelt navigere i enhver situasjon på italiensk.

Den beste italienske testen for deg avhenger av dine behov. Hvis du planlegger å bruke din italienske sertifisering for universitetsopptak eller et annet spesifikt formål, sjekk hvilke eksamener universitetsprogrammet ditt godtar først. De mest vanlige italienske eksamenene er CELI (Certificato di Conoscenza della Lingua Italiana), CILS (Certificazione di Italiano come Lingua Straniera), og PLIDA (Progetto Lingua Italiana Dante Alighieri). Alle tre er betalte, personlige eksamener som du må ta på et sertifisert testsenter. Vanligvis må du bestille eksamensdatoen din flere måneder i forveien.

Italienske tester er bare en del av ligningen når du prøver å måle ditt nivå. Som en aktiv student, kan en læringsjournal være minst like nyttig som en test fordi den lar deg følge med på fremgangen din over tid. Registrer hvor mye du har studert, hva du har jobbet med, og dine mål og prestasjoner alt på ett sted. Vurder å inkludere et arkiv med skriveprøver på italiensk og opptak av deg selv som snakker italiensk. Denne typen registrering vil hjelpe deg å holde motivasjonen oppe fordi du vil kunne se din egen fremgang etter hvert som tiden går.