Tilbake til alle tester

Koreansk test

Gratis 15-minutters koreansk quiz. Instant results.

Koreansk nivåtest

Denne raske koreanske testen estimerer ditt nivå fra nybegynner til avansert. Den fokuserer på dine generelle koreanske kommunikasjonsevner snarere enn vokabular eller grammatikk. Uansett om du har studert koreansk en stund eller bare begynner, kan denne testen gi deg et øyeblikksbilde av hvor god du er i koreansk i dag.

- Rask koreansk quiz. Øyeblikkelige resultater.

- Sjekk ditt nivå fra nybegynner til avansert

- Del poengsummen din med vennene dine

Ta quizen

Å forstå ditt koreanske nivå

Å ta en koreansk test er bare en av måtene å måle koreansk nivået ditt på. Hvis du studerer koreansk aktivt, vil du merke at du lærer å si nye ting og får bedre tak i språket etter hvert som ukene går. Når du tar et koreansk kurs, vil du også gå gjennom kursnivåene, noe som gir deg en følelse av fremgang. Mens du studerer, vil koreansk nivået ditt utvikle seg. Å teste deg selv fra tid til annen er en nyttig måte å holde oversikt over de utviklende ferdighetene dine på.

Klar for å ta den koreanske testen?

Du kommer til å svare på flervalgsspørsmål

Sett av 15 minutter uten forstyrrelser

Finn et rolig sted der du kan konsentrere deg

Vennligst oppgi noen opplysninger før du begynner

Om EF

I frontlinjen for innovasjon i språkopplæring, siden 1965

Over 55 års

erfaring med språkkurs i utlandet

600+

EF-skoler og kontorer

100+

land med en EF tilstedeværelse

Ofte stilte spørsmål

Å ta en gratis online koreansk test er den raskeste måten å teste koreansk nivået ditt på. For en mer komplett vurdering, kan du også melde deg på en betalt koreansk eksamen, eller du kan finne noen som snakker koreansk godt og be dem om tilbakemelding på nivået ditt, men hvis de ikke er en lærer, vil de bare kunne gi deg en grov idé. Til slutt, hvis du melder deg på et koreansk kurs, vil du ta en nivåtest for plasseringsformål.

Selv om det å ta en koreansk test er den vanligste metoden, finnes det ulike måter å måle nivået ditt i koreansk på. Hvis du aktivt studerer koreansk, kan du holde en læringsdagbok for å hjelpe deg med å følge med på fremgangen over tid. Du kan også bruke CEFR sine "can-do" utsagn for å vurdere deg selv i forhold til hva du kan gjøre på koreansk. CEFRs selv-evalueringsruter er anvendelige for hvilket som helst språk du lærer.

Det viktigste når du vurderer ditt koreanske nivå, er hva du kan gjøre med språkferdighetene dine. Til dette kan CEFR være et nyttig verktøy fordi det har en liste over forskjellige ting du kan gjøre på hvert ferdighetsnivå, men du kan også lage din egen liste. Til syvende og sist er det viktigste hva du ønsker å være i stand til å gjøre på koreansk. Hvis målet ditt er å reise i Korea, krever det forskjellige språkferdigheter enn hvis målet ditt er å jobbe som oversetter eller se på koreanske TV-programmer. Dette er alle gyldige mål som krever forskjellige sett med koreanske språkferdigheter.

Det kommer an på hva du trenger, men den mest anerkjente koreanske eksamenen er TOPIK som administreres av Utdanningsdepartementet i Korea. Den har to nivåer, hver av dem må tas separat. KLPT og KEPF er andre koreanske eksamener du kan vurdere. Alle disse testene er lange, betalte tester. De er det beste valget hvis du trenger et offisielt sertifikat, men hvis du bare vil få en ide om ditt koreanske nivå, kan de være overkill. Den beste eksamenen i det tilfellet kan være en gratis online koreansk test eller en plasseringstest før et koreansk kurs.