Tilbake til alle tester

Spansk test

Gratis 15-minutters spansk quiz. Umiddelbare resultater.

Spansk nivåtest

Denne 15-minutters spanske testen anslår ditt spansknivå fra nybegynner til avansert. I stedet for å fokusere bare på grammatikk eller vokabular, ser denne quizen på dagligdagse spanske kommunikasjonsferdigheter.

- Kjapp spansk quiz. Øyeblikkelige resultater.

- Sjekk ditt nivå fra nybegynner til avansert

- Del poengsummen din med vennene dine

Ta quizen

Å forstå ditt spansknivå

Ditt spansknivå er unikt for deg, din læringsopplevelse, og hvordan du bruker spansk i hverdagen din (hvis du gjør det). Å ta en spansk test er en enkel måte å få en ide om spansknivået ditt, men det er viktig å anerkjenne begrensningene til enhver test i å måle hele kompleksiteten i din individuelle profil. Å lage en liste over ting du ønsker å kunne gjøre på spansk (holde presentasjoner, reise i utlandet, lese bøker, osv.) kan være en annen måte å se på spansknivået ditt. I tillegg til en spansk test, kan en liste over mål bli grunnlaget for spansklæringsplanene dine fremover.

Klar for å ta spanskprøven?

Du kommer til å svare på flervalgsspørsmål

Sett av 15 minutter uten forstyrrelser

Finn et rolig sted der du kan konsentrere deg

Vennligst oppgi noen opplysninger før du begynner

Om EF

I frontlinjen for innovasjon i språkopplæring, siden 1965

Over 55 års

erfaring med språkkurs i utlandet

600+

EF-skoler og kontorer

100+

land med en EF tilstedeværelse

Ofte stilte spørsmål

En rask måte å sjekke spansk nivået ditt på er å ta en spansk test på nettet. Disse quizzene er som regel gratis. Hvis du trenger et spansk språksertifikat for jobben eller studiene dine, må du ta en betalt spansk eksamen som DELE. Du kan også be noen som snakker spansk godt om å hjelpe deg med å sjekke spansk nivået ditt, selv om de ikke er lærer, kan de bare gi deg en grov idé.

Det finnes mange måter å måle nivået ditt i spansk på. Den mest åpenbare er å ta en spansk test, men det finnes også flere andre metoder. Du kan føre en læringsdagbok der du noterer målene dine, studiene og suksessene dine. Du kan snakke regelmessig med en som har spansk som morsmål og be om hjelp til å følge med på fremgangen din. Til slutt kan du ta et spansk kurs der læreren din vil måle fremgangen din.

CEFR er den mest vanlige standarden for å måle nivåer i spansk. Den har 6 nivåer delt inn i 3 brede bånd (A, B, C) fra grunnleggende til avansert. På det grunnleggende nivået kan du snakke spansk om hverdagslige emner. Dette nivået er nok for å reise til et spansktalende land som turist. På det mellomliggende nivået kan du uttrykke tvil og bekymringer, fortelle historier og argumentere, spesielt om kjente emner. Det mellomliggende nivået er tilstrekkelig for mange jobber på spansk. På det avanserte nivået kan du kommunisere med letthet på spansk, selv om emnet er ukjent.

Den beste spanskeksamenen for deg avhenger av dine behov. Hvis en arbeidsgiver eller en organisasjon ber deg om å bevise spansknivået ditt, vil de vanligvis spesifisere hvilken eksamen du må ta. De mest anerkjente spanskeksamenene er DELE, SIELE, og CELU. Men ingen av disse eksamenene er kanskje riktig for deg. De koster alle penger og må planlegges måneder i forveien. Hvis du ikke er pålagt å ta en standardisert eksamen, kan den beste spanske testen for deg være en av de gratis alternativene på nettet.