Bestill din reise med EF i dag!

Steg 1 av 2 Steg 2 av 2

Skreddersy ditt kurs

Bestill ditt språkstudie i utlandet med EF - skreddersy ditt program akkuratt som du selv ønsker. Du bestemmer hvor du vil reise, når du vil starte og hvor lenge du vil reise. Hvis du ønsker hjelp med å bestille ditt språkstudie er det bare å ringe oss - vi hjelper deg gjerne.

Kurs

Innkvartering

Et dobbeltrom i en nøye utvalgt vertsfamilie er inkludert i kursprisen, men du kan også velge mellom et utvalg av andre innkvarteringsmuligheter. Se nedenfor.

EF Homestay

EF Residence

Forsikring

Kontaktinformasjon

Forrige

Din bestilling

Kurs

Innkvartering

Forsikring

Påmeldingsavgift

Skolemateriell

Sommertillegg

Weekly Mid-Summer Supplement

Totalpris

* Totalen kan variere i forhold til ditt valg av EF Studenthjem

GRATULERER MED STUDIEPLASS!

Takk for din reservasjon - du er nå et skritt nærmere en uforglemmelig opplevelse i utlandet! En kopi av din bestilling vil bli sendt til deg og en studieveileder vil ta kontakt med deg snart.

Last ned et sammendrag av din bestilling

Betal din påmeldingsavgift

Du kan nå velge å betale din påmeldingsavgift via vårt betalingssystem på nett. Dersom du ikke ønsker å gjøre dette, vil en faktura bli tilsendt innen kort tid.

Det første avdraget er påmeldingsavgiften, denne er obligatorisk som en garanti på din forpliktelse. Om du ønsker avbestillingsforsikring vil også denne kostnaden bli lagt til i ditt første avdrag.

EF Education First EF Education First EF Education First EF Education First

Takk for at du velger å betale med faktura. En studieveileder vil ta kontakt med deg snart og deretter sende faktura per e-post.

Hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt - vi er her for å hjelpe deg.