Opptil 40 000kr i rabatt! Bestill innen 6. oktober 2022.
Kurs
Kurs

Programmer

Alle kategorier

Språkprogram

Velg et langtidsprogram med EF og opplev den ideelle måten å fordype seg i et annet språk. Kombiner språk og akademiske studier,...
Les mer

EF Advanced Diplomas

Kombiner språkstudier med et karriererettet program og mulighet for internship.

EF Multi-Language Year

Ta ditt studieprogram verden rundt.

Kombiner en reise rundt i verden med muligheten til å lære opptil 3 forskjellige språk i løpet av 9 måneder. Programmet er tilgjengelig ved alle våre internasjonale språkskoler i 21 land. Velg mellom språk som engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, mandarin, japansk og koreansk.

Start hvilken som helst mandag hele året, og bestem selv hvordan du ønsker dele opp dine 36 uker i 6 ukers moduler. Tenk deg for eksempel å studere i Asias mest populære storbyer (Tokyo, Singapore, Singapore) eller utforsk dine interesser for kunst i noen av verdens mest trendy byer (New York, Paris, Berlin). Det er opp til deg hvor du vil reise, mulighetene er endeløse!

Totalt antall undervisningstimer er 17 timer og 20 minutter per uke for allmennkurs og 21 timer og 20 minutter per uke for intensivkurs. Med oppstart hver mandag, kan du starte din reise allerede nå og bli en verdensborger.

Eksempel: 2 språk, 2 destinasjoner

Eksempel 1: Barcelona (18 uker) – New York (18 uker)

Eksempel 2: Boston (24 uker) – Costa Rica (12 uker)

Eksempel: 3 språk, 3 destinasjoner:

Eksempel 1: Miami (6 uker) – Roma (24 uker) – Singapore (6 uker)

Eksempel 2: London (6uker) – Paris (12 uker) – Barcelona (18 uker)

Kontakt oss