Historier fra våre internasjonale boardingskoler

3 grunner til hvorfor du bør være med på klubber når du går på boardingskole

Noen av de beste minnene fra en boardingskole kommer ofte fra klubbene. Selv om de tar litt av fritiden din så vil de gi deg mange fordeler og din boardingskole opplevelse vil bli mer interessant. På EF Academy New York er det mange klubber du kan være med på. Det er enkelt å finne en klubb som passer for akkurat dine interesser. Om det skulle være kunst, sport, business, akademisk eller kulturelt- så har EF Academy alltid noe for deg!

Det er tre spesifikke grunner til hvorfor du burde bli med på klubber, spesielt når du er på en utlandsk boardingskole.

Beste måten å få venner på

Mennesker i samme klubb pleier å tilbringe mye tid sammen og vil derfor fort bli venner. Derfor er klubber og aktiviteter en super mulighet til å utvide nettverket sitt, siden dere har mer tid til å bli kjent. I tillegg så vil folk som regel velge en klubb de har interesse for, som betyr at de andre i klubben har felles interesser som deg!

Lær mer om interessene dine!

Klubber og aktiviteter er en mulighet til å lære om dine spesifikke interesser. Du vet kanskje allerede mye om det du er interessert i, men i klubbene kan kunnskapen bli enda bredere! For eksempel, dramaklubben på EF Academy prøver å uttrykke seg om globale problemer gjennom skuespill. For å nå dette målet, er det viktig å lære og forstå globale problemer for å kommunisere konkret informasjon på en effektiv måte. Dette er hvorfor klubber er et godt sted å lære og bli kjent med nye mennesker.

 

God utnyttelse av fritiden din

Det er ditt ansvar å fordele tiden din når du bor på en boardingskole. Det kan noen ganger være vanskelig å holde seg til en produktiv plan, og derfor kan klubber og aktiviteter hjelpe deg å fordele tiden din. Klubbene er til en satt tid, hver eneste uke, og det er ditt ansvar å møte opp. Når du har andre viktige ting å gjøre, som innleveringer, så må du selv bestemme hva som skal prioriteres. Dette utfordrer eleven til å planlegge og prioritere riktig.

På klubber er det veldig enkelt å få seg nye venner, nyte å lære om flere ting du har en interesse fra og hvordan du skal planlegge hverdagen din. Du får kun erfaring fra klubber om du tar del i aktivitetene når de skjer, som også gjør dem enda mer verdifulle. Derfor burde du alltid bli med på klubber mens du er på en boarding skole.

 

EF Academy New York tilbyr vi over 120 klubber og aktiviteter for å oppfordre utforsking og læring utenfor klasserommet. Hvis du ikke finner en klubb som du vil gå på, så kan aktivitetsleder på skolen hjelpe deg å starte en ny klubb!

Vil du å lære med om EF Academy? Bestill en gratis brosjyre!

Del denne artikkelen