Historier fra våre internasjonale boardingskoler

Topp 10 Instagram spots i Oxford

1. Punting eller roing – Magdalen Bridge Boathouse

Magdalen Bridge Boathouse er nr.1 på min liste fordi det er vanskelig å finne et mer idyllisk sted enn dette. En Instagram post herfra inkluderer elven, fargerike båter, gamle bygninger og masse grønt.

2. Botanisk hage

Hvis du vil ha et enda grønnere bilde enn fra punting eller roing, gå rett over gaten til den botaniske hagen!

3. St. Mary’s Passage

St Mary’s Passage er der man først merker at våren har kommet til Oxford, nemlig på grunn av det dødsfine rosa treet (som alle i Oxford har på Instagrammen sin)

4. Christ Church Meadow

Christ Church Meadow ser litt ut som det er på landet, men hvis man vandrer hit så får man en perfekt utsikt av byen med en kul kontrast av kuer.

5. Toalettet på Kazbar 

Foto: Charlotte Bu Wahl

Kom for maten eller kom for bilder, uansett så blir du ikke skuffet;)

6. High Street

High Street er hovedgaten i Oxford og har en blanding av typiske universitetsbygninger og fargerike hus med lokale cafeer. På dette bildet ser du Grand Cafe, det første kaffebrenneriet i England. Rett ved siden av finner du gjemte skatter på Antiques & High.

7. TVC

Foto: Charlotte Bu Wahl

TVC har en takterrasse med utsikt over byen (du kan se Radcliffe Camera til høyre på bildet), dette er et perfekt sted for å catche solnedgangen!

8. Holywell Bed & Breakfast

Foto: Charlotte Bu Wahl

Holywell B&B er klassisk Oxford ved at den har planter på veggen og selvfølgelig en sykkel foran.

9. Radcliffe Camera

Radcliffe Camera er nok det mest fotograferte stedet i Oxford. For å få det beste bildet enten gå opp i tårnet av University Church of St Mary the Virgin eller gå til kaféen Vaults and Garden (det er der bildet ovenfra er tatt).

10. Grand Café

Foto: Charlotte Bu Wahl

Grand Cafe er en Instagram-gullgruve! Du kan ta bilde av bygningen med blå søyler, du kan ta bilde av maten slik som vi gjorde ovenfor, eller så kan du ta bilde av den kule lysekronen og speilene.

Kunne fortsatt lenge, men topp 10 ender her – happy Instagramming:)))))

Har du lyst til å studere i Oxford? Les mer her

Del denne artikkelen