High school år i England

Et high school år i England gir deg et spennende møte med den britiske kulturen, skolehverdagen og landets unike blanding av mennesker og tradisjoner. Storbritannia er for deg som er selvstendig og nysgjerrig.

@efexchangeyear

Opplev High School i England

Det britiske skolesystemet oppfordrer til innovasjon og selvstendighet. Studenter som trives på en high school i England er akademisk motivert, ansvarsfulle og innovative. Selvstudeier og personlige prosjekter er en stor del av studiehverdagen.

Livet i løpet av et High School år i England

Bo hos en britisk vertsfamilie

Din vertsfamilie vil være kjernen i ditt high school år i England. Du vil bli en del av deres familie, få oppleve deres tradisjoner og kultur.

Hva gjør våre vertsfamilier så bra?

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Les mer om hvordan vi godkjenner våre vertsfamilier.

Valgt av EF

Vi velger nøye ut alle deltakere på vårt program. Gjennom intervjuer og hjemmebesøk hos alle våre vertsfamilier sørger vi for at de har riktig motivasjon til å ta imot en av våre studenter.

Forberedelse

Våre vertsfamilier blir godt forberedt før studentene ankommer. De har tilsvarende forberedelsesprogram som våre studenter.

Motivasjon

Alle våre vertsfamilier har en ting til felles; de gleder seg til å ønske deg velkommen, lære om din kultur og dele sin hverdag og tradisjoner.

Online søknad: Vertsfamiliene må fullføre en detaljert online søknad. Den inkluderer informasjon om familiens bakgrunn, hobbyer og livsstil.

Personlig intervju: En lokal EF-representant reiser hjem til den potensielle vertsfamilien og intervjuer de, samt sikrer at hjemme deres er trygt, komfotabelt og imøtekommende.

Referanser: Vi krever to referanser. En profesjonell og en personlig fra noen i vertsfamiliens lokalsamfunn.

Bakgrunnssjekk: Vi gjør en kriminell bakgrunnssjekk av alle medlemmer i familien som er over 18 år.

High school i England

Bo i en vertsfamilie

Gå på en lokal high school

Flyreise er inkludert

Helt år: 199 500 kr

Halvt år: 195 500 kr

Ta det første steget

Vi kontakter deg for mer informasjon

Ofte stilte spørsmål om high school i England

Hør tidligere studenter fortelle om sitt utvekslingsår

Bli med på et webinar