Drømmer du om å studere på en boarding skole i England? EF driver egne, private skoler i England som gir et godt fundament før du skal begynne å studere, både faglig og sosialt. EF Academy har skoler i Oxford og Torbay. Elever som har gått på en EF boarding skole i England har erfaringsmessig prestert svært godt faglig. I fjor oppnådde 89% av elevene på EF Academy A eller B på eksamen, og 90% av avgangselevene kom inn på førstevalget sitt for høyere studier.

Velg aldersgruppe

EF Academy

13 - 17 år
Videregående utdannelse i utlandet

Ta ett utvekslingsår eller fullfør A-levels eller IB-linjen på EF Academy – Internasjonal boardingskole – et steg nærmere drømmeuniversitetet.

Destinasjon: Storbritannia
By: Oxford, Torquay

Boarding School programmer

Som elev på en boarding school i England blir du kjent med elever fra hele verden og vil få et internasjonalt nettverk. Tar du for eksempel International Baccalaureate (IB) i Oxford går du sammen med medelever fra over 40 forskjellige land. Våre programmer er tilpasset det akademiske nivået til elevene, noe som bidrar til høy progresjon og bratt læringskurve. EF Academy sine avgangselever fra 2017 fikk over 6 millioner dollar i scholarships og studerer nå på prestisjeuniversiteter som Harvard University og University College London (UCL), samt på en rekke andre toppuniversiteter. Selvfølgelig handler ikke boarding school kun om det faglige, vi er også svært opptatt av trivsel og ønsker å gi deg et opphold som du kan se tilbake på med glede. Som verdens største private utdanningsorganisasjon og med 50 års erfaring i bransjen, er EF et selskap du kan stole på.