Videregående

Boarding School i utlandet

Boarding School i utlandet
4.3
1667
(1 667 rangeringer)
4.3

Har du lenge gått med en drøm om å gå på en ekte boarding school i utlandet? EF Academy gir deg muligheten til å gå på en privat videregående skole i utlandet, der vi spesialiserer oss på å forberede elever til høyere utdanning. Vi tilbyr boarding schools i England (Oxford, Torbay) og USA (New York). Elevene på EF Academy har erfaringsmessig prestert svært godt faglig, i fjor oppnådde 89% av elevene A eller B på eksamen.

Boarding School i utlandet

Gratis brosjyre

Finn et program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USAEngland
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand

Internasjonalt miljø

På en EF boarding school er du en del av et internasjonalt miljø og du vil få venner fra hele verden. Tar du for eksempel International Baccalaureate (IB) i Oxford, kan du bli kjent med medelever fra over 40 forskjellige land. Vi tilpasser våre program så elevene kommer opp på et høyt akademisk nivå. Våre tidligere studenter kan vise til fantastiske resultater og har fått studieplass på noen av verdens aller beste universiteter, som for eksempel Harvard University, University College London (UCL) og University of Cambridge. Men boarding school er selvsagt ikke bare akademisk givende, vi setter trivsel minst like høyt, og gjør vårt aller beste for at du skal trives så godt som mulig. EF er verdens største private utdanningsselskap, og med 50 års erfaring å vise til, kan du stole på at vi tilbyr deg utdanningsprogrammer av svært høy kvalitet.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.