Boarding School i utlandet

Har du lenge gått med en drøm om å gå på en ekte boarding school i utlandet? EF Academy gir deg muligheten til å gå på en privat videregående skole i utlandet, der vi spesialiserer oss på å forberede elever til høyere utdanning. Vi tilbyr boarding schools i England (Oxford og Torbay) og USA (New York). Elevene på EF Academny har erfaringsmessig prestert svært godt faglig, i fjor oppnådde 89% av elevene A eller B på eksamen, og 90% av avgangselevene kom inn på førstevalget sitt for høyere studier.

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: StorbritanniaUSA

Internasjonalt miljø

På en EF boarding school er du en del av et internasjonalt miljø og du vil få venner fra hele verden. Tar du for eksempel International Baccalaureate (IB) i Oxford, kan du bli kjent med medelever fra over 40 forskjellige land. Vi tilpasser våre program så elevene kommer opp på et høyt akademisk nivå. Våre tidligere studenter kan vise til fantastiske resultater og har fått studieplass på noen av verdens aller beste universiteter, som for eksempel Harvard University, University College London (UCL) og University of Cambridge. Men boarding school er selvsagt ikke bare akademisk givende, vi setter trivsel minst like høyt, og gjør vårt aller beste for at du skal trives så godt som mulig. EF er verdens største private utdanningsselskap, og med 50 års erfaring å vise til, kan du stole på at vi tilbyr deg utdanningsprogrammer av svært høy kvalitet.