Friår i Korea

Friår i Korea
4.7
716
(716 rangeringer)
4.7

Brukt et friår i Korea og lær om den koreanske kulturen. Koreansk kultur er verdenskjent for deres K-Pop, K-Beauty og K-food, hele verden er interessert i Korea nå. Dersom du tar et friår i Korea vil du oppleve mye mer enn dette, blant annet vulkaner, store elver, fantastiske fossefall, underjordiske kjøpesentre og mye mer. Dersom du ønsker å; lære koreansk samt oppleve den koreanske kulturen er et friår i Korea det riktige valget for deg.

Friår i Korea

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Korea

Hva man kan gjøre på et friår i Korea

Hva du ønsker å gjøre i Korea er helt opp til deg selv. Men for å få mest mulig ut av året er det viktig at du lærer språket. Våre koreanske språkkurs vil gi den en fullverdig språkopplevelse, som viser deg ulike aspekter av den koreanske kulturen. Vår oppfatning er at det er vanskelig å oppleve den ekte koreanske kulturen uten å kunne språket. Ved å tilbringe et studieår i Korea vil du lære språket og oppleve alt fra lage tradisjonelle matvarer, taekwondo, slappe av på cafeer men koreanske venner og skape minner for livet. 

Hvorfor velge Korea

Det sies at dersom du kjeder deg i London, er du lei av livet. Det samme appelerer til Korea. Dette landet har så mye å tilby alle og en hver. 75% av Korea er dekket av fjell og naturelskere vil aldri bli lei av Korea. For matinteresserte er blant annet Gwangjang Market fylt med deilige delikatesser og fantastisk lokalmat. Historieinteresserte kan gå i fotsporene til kongene i Joseon Dynasty på Seouls kongelige palasser eller Suwons Fortress Wall. Tilbring et år i Korea og se hva Korea har å tilby deg. 

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.