Friår

Tilbring et friår i utlandet og få en opplevelse for livet! Et år i utlandet gir deg muligheten til å være en del av et internasjonalt miljø, lære et nytt språk flytende og bli kjent med en annerledes lokalkultur. Uansett hvor du tilbringer ditt friår, i England, Costa Rica eller Kina, så garanterer vi at du får verdifulle erfaringer og minner som du kan ta med deg resten av livet.

Friår

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKoreaU.A.E.

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKorea

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: StorbritanniaUSAIrland

Ta et friår

Et friår etter videregående er en perfekt mulighet til å ta et år i utlandet og lære et nytt språk. Den mest effektive måten å lære et nytt språk på, er ved å bo i landet der språket snakkes, på den måten kan du praktisere språket i naturlige settinger hver dag. Uansett hvor du velger å ta et friår får du en unik opplevelse som gir deg en dypere kulturforståelse. Et år i utlandet etter videregående vil også lære deg å sette pris på kulturelle forskjeller, ikke bare i forhold til lokalbefolkningen der du bor, men også i forhold til alle de ulike kulturene du blir introdusert for gjennom studentmiljøet. I løpet av et år i utlandet vil du se at du vokser mye som person, blir mer selvstendig og lærer å ta utfordringer på strak arm.

Fleksibilitet og trygge rammer

Så fort du har bestemt deg for å ta et friår, bør du begynne med planleggingen av ditt år i utlandet. Hvilket land vil du bo i? Hva er hovedmålet ditt med å ta et friår i utlandet? Hvordan vil du bo? Svarene på disse spørsmålene vil være med på å sette rammene for ditt friår i utlandet. Du kan allerede nå begynne å tenke på ting du vil oppleve i løpet av ditt år i utlandet - sett opp en tentativ timeplan og start forberedelsene til reisen tidlig. Du kan være trygg på at vi gir deg den veiledningen og oppfølgingen du trenger gjennom hele prosessen, fra planleggingsfasen til du kommer hjem igjen. Vi har tilbudt språkopplæring i utlandet siden 1965, så vi har lang erfaring med å hjelpe studenter med å finne det programmet som passer best i forhold til personlige mål. Et friår i utlandet skal være helt unikt, så vi gir deg i stor grad muligheten til å designe oppholdet ditt selv.