Friår i Spania

Friår i Spania
4.4
831
(831 rangeringer)
4.4

Ta et friår i Spania og lær å snakke flytende spansk. Det finnes ingen bedre måte å lære språk på enn å tilbringe tid i et land der språket snakkes - et år i Spania vil med andre ord gjøre underverker for spansken din. Ikke bare kommer du til å lære spansk i løpet av et friår i Spania, du får også en unik mulighet til å bli kjent med den fargerike, spanske lokalkulturen.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: BarcelonaMalaga

Friår i Spania

Gratis brosjyre

Søk basert på populære destinasjoner

Friår i Spania

Det finnes ingen bedre måte å lære seg å snakke ordentlig spansk på, enn ved å bo i Spania og omgås spanjoler hver dag. Et friår i Spania gir deg muligheten til å lære spansk på en helt annen måten enn ved tradisjonell klasseromsundervisning hjemme i Norge, her lærer du ikke bare språket - du lever språket! Det kan bli utfordrende og det kan være vanskelig å tilpasse seg den spanske hverdagen i begynnelsen, men i løpet av et år i Spania vil du fort innse at du kan tilpasse deg livsstilen i ditt eget tempo. Mest sannsynlig vil du bli overrasket over hvor raskt du blir integrert i landets rytme og livsstil. Ett år i Spania er mer enn nok til å lære seg å snakke flytende spansk hvis du er flink til å praktisere spansken din også etter skoletid sammen med spansktalende i naturlige settinger. Et friår i Spania er en unik mulighet til å lære spansk mens du utvider horisonten din og blir kjent med en annerledes kultur.

Skreddersy året ditt

Hvis du skal ta et friår i Spania for å bli flinkere i spansk, kan du selv bestemme hvor intensivt program du vil ta. Kombiner undervisningen med ferie og sightseeing, eller ha lange skoledager med fullt fokus på spanskundervisningen. Det er helt opp til deg hvordan du ønsker å legg opp ditt friår i Spania. Velg mellom en rekke ulike programmer i Barcelona eller Malaga, alt ettersom hva slags interesser du har og hva som passer deg best. Mellom timene, på kveldene og i helgene kan du selv disponere tiden så du får nok tid til å utforske nærområdet på egenhånd sammen med nye venner. Du kan selv velge om du vil bo hos en lokal vertsfamilie eller på et EF studenthjem sammen med andre internasjonale studenter når du tar et år i Spania.