VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Skoleår i utlandet

Ta et skoleår i utlandet med EF! Med nesten 50 års erfaring i bransjen er EF en av verdens ledende aktører innen språkutdanning. For at du skal få et best mulig skoleår i utlandet, tilbyr vi programmer som kombinerer språkundervisning og akademiske fag på våre språkskoler over hele verden. Kombiner et år i utlandet med eksamensforberedelser, kurs i Business English eller Utplasseringsprogram. På våre Master English programmer kan du spesialisere engelsken din innenfor en spesiell bransje, for eksempel Business, IT eller International Affairs.
Skoleår i utlandet
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 år
Videregående utdannelse i utlandet
Ta ett utvekslingsår eller fullfør A-levels eller IB-linjen på EF Academy – Internasjonal boardingskole – et steg nærmere drømmeuniversitetet.
Destinasjon: StorbritanniaUSA
Hult International Business School

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og Executive utdannelse
Oppnå en businessgrad på Hult - en selvstendig prisvinnende businesskole med campuser over hele verden.
Destinasjon: StorbritanniaUSAKinaU.A.E.
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: StorbritanniaUSACanadaMaltaAustraliaIrlandNew ZealandSingaporeSør-AfrikaSpaniaCosta RicaFrankrikeItaliaTysklandKinaJapanKorea
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
1 år
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: StorbritanniaUSAIrland

Skoleår i USA og andre destinasjoner

Du vil kanskje dele opp ditt skoleår i utlandet på flere destinasjoner? Vi gir deg muligheten til å tilbringe ditt skoleår i utlandet på en rekke spennende destinasjoner i England, USA, Canada, Australia, New Zealand, Irland, Malta, Sør-Afrika, Frankrike, Spania, Tyskland, Italia, Ecuador, Costa Rica, Kina og Japan. Velg selv om du vil bo på et EF-studenthjem sammen med studenter fra hele verden eller i en utvalgt vertsfamilie. Et skoleår i utlandet er en unik mulighet til å utvikle deg som person og få minner for livet.