Skoleår i utlandet

Skoleår i utlandet
4.5
15984
(15 984 rangeringer)
4.5

Ta et skoleår i utlandet med EF! Med nesten 50 års erfaring i bransjen er EF en av verdens ledende aktører innen språkutdanning. For at du skal få et best mulig skoleår i utlandet, tilbyr vi programmer som kombinerer språkundervisning og akademiske fag på våre språkskoler over hele verden. Kombiner et år i utlandet med eksamensforberedelser, kurs i Business English eller Utplasseringsprogram. På våre Master English programmer kan du spesialisere engelsken din innenfor en spesiell bransje, for eksempel Business, IT eller International Affairs.

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Offentlig videregående skole
Tilbring et utvekslingsår som High School student. Gå på en videregående skole sammen med elever fra ditt vertsland.
Destinasjon: USAEnglandIrland

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private ungdoms- og videregående skoler
Studer og bo med elever fra 75 nasjonaliteter. Få et internasjonalt anerkjent vitnemål og tilgang til toppuniversiteter.
Destinasjon: USAEngland

EF University Preparation

16 + år
6/9 måneder
Få garantert opptak til et av over 200 partneruniversiteter rundt om i verden og bygg ferdighetene for å starte din internasjonale karriere.
Destinasjon: USAEnglandFrankrikeAustraliaTysklandSingapore

Skoleår i USA og andre destinasjoner

Du vil kanskje dele opp ditt skoleår i utlandet på flere destinasjoner? Vi gir deg muligheten til å tilbringe ditt skoleår i utlandet på en rekke spennende destinasjoner i England, USA, Canada, Australia, New Zealand, Irland, Malta, Sør-Afrika, Frankrike, Spania, Tyskland, Italia, Ecuador, Costa Rica, Kina og Japan. Velg selv om du vil bo på et EF-studenthjem sammen med studenter fra hele verden eller i en utvalgt vertsfamilie. Et skoleår i utlandet er en unik mulighet til å utvikle deg som person og få minner for livet.