Språkkurs i italiensk i Italia

Et språkkurs i Italia er en flott mulighet til å kombinere språkundervisning med italiensk kultur. Deltar du på italienskkurs i Italia, forsikrer vi at du også får nok fritid til å utforske Italias mange sjarmerende gater, restauranter og severdigheter. Tiden du bruker til å utforske Italia med venner er kanskje den aller viktigste tiden du investerer i å lære italiensk i Italia, det er utrolig hvor mye man lærer av å ta del i hverdagslivet et annet sted.

Språkkurs i italiensk i Italia
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Italia
By: Roma

Søk basert på populære destinasjoner

Språkkurs i Italia

Italia har vært et sentralt knutepunkt for språk og kultur helt siden antikken, så et italienskkurs i Italia har helt klart de riktige rammene for suksessfull språkopplæring. Et språkkurs i Italia vil forbedre italienskferdighetene dine gjennom skoleundervisning og aktiv deltakelse i lokalkulturen. Kanskje er du interessert i kunst? Oppdag helt nye sider av italiensk renessansekunst ved å lære italiensk, eller ved å finpusse italienskferdigheter som du allerede har. Kanskje har du alltid vært opptatt av arkitektur og historie? Lær italiensk i Italia og bli bedre kjent med landet som kan skryte av å ha flere severdigheter på UNESCOs verdensarvliste enn noe annet land. Uavhengig av hvilke interesser du har, kommer du raskt til å innse at et italienskkurs i Italia ikke bare gir deg bedre språkferdigheter, det gir deg også en dypere forståelse av italiensk kultur og livsstil.

Historien sitter i veggene

I Italia sitter historien i veggene overalt hvor du går. Hør ekkoet av de eldgamle romerske folkemengdene i Colosseum, eller besøk Firenze og hils på en av byens mest berømte innbyggere, Michelangelos David. På et italienskkurs i Italia kan du forbedre italienskferdighetene dine mens du glir nedover de smale kanalene i Venzia i en gondol. Et språkkurs i Italia inkluderer også undervisning i italiensk historie, kunst, mat og kultur - noe som bidrar til å skape en mer helhetlig opplevelse også utenfor klasserommet. Hvis du lenge har hatt en drøm om å lære italiensk i Italia, er et språkkurs i Italia midt i blinken, det gir deg muligheten til å utforske Italias spektakulære historie og det moderne Italia på dine egne premisser.