Alle EF programmer

Språkkurs

Språkkurs
4.9
1972
(1 972 rangeringer)
4.9

Ta et språkkurs i utlandet og lær et nytt språk mens du blir kjent med en kultur som er annerledes enn din egen. Vi tilbyr språkkurs til både barn og unge, voksne og pensjonister. Med oss kan du lære språk på en lokal skole i utlandet, på språkreise med en større gruppe, eller ved å ta et online språkkurs. Jo lenger du studerer og jo mer du praktiserer språket, jo bedre blir språkferdighetene dine. Meld deg opp på et språkkurs i dag!

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaCanadaFrankrikeIrlandKoreaAustraliaJapanTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingaporeNew Zealand
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: USAEnglandMaltaSpaniaFrankrikeKoreaTysklandItaliaCosta RicaSør-AfrikaSingapore
EF English Live

EF English Live

19+ år
Nettbasert
Ta del i undervisning når som helst, hvor som helst, på alle nivåer med verdens største onlineskole, EF English Live.
Destinasjon: Lær et språk online- fra hvor som helst i verden
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Ansikt til ansikt, på nett og i utlandet
Forbered deg til fremtidens arbeidsliv med våre nyskapende og resultatorienterte programmer. Tusenvis av selskaper over hele verden har allerede tatt i bruk programmene våre.
Destinasjon: Online opplæring eller trening i din bedrift - uansett hvor du befinner deg.

Språkkurs i utlandet

Hvis du noen gang har tatt et språkkurs, så forstår du mest sannsynlig viktigheten av å finne et språkkurs med førsteklasses undervisning og en dyktig lærer. Et språkkurs av god kvalitet forsikrer ikke bare at du oppnår rask progresjon, det vil også gjøre deg til en mer nysgjerrig, motivert og effektiv student.

Vi tilbyr språkkurs i utlandet på over 50 destinasjoner over hele verden, i tillegg til online engelskkurs. Enten du vil ta et språkkurs i Paris i løpet av utdanningen din, eller du er på utkikk etter et sommerkurs i nærheten av en strand, har vi et språkkurs som passer for deg. Våre språkkurs i utlandet garanterer gode resultater og en uforglemmelig opplevelse.

Det spesielle med et EF-språkkurs

På språkkurs lærer du ikke bare et nytt språk, du lever også i landet språket tilhører. Den beste måten å lære et nytt språk på er å være omgitt av språket døgnet rundt, som gir deg en unik mulighet til å fordype deg i det.

Resultatet: perfekte språkferdigheter på kortest mulig tid! Språkkurs og språkreiser tilbys til forskjellige aldersgrupper. 

 Her i EF har vi tro på dette prinsippet og har vært ledende spesialist på språkkurs i mer enn 50 år. En viktig grunn til dette er at vi har et fritidsprogram på turene våre. Dette tillater alle språkkursdeltakere til å ikke bare utforske vertslandet, men også fordype seg i dens kultur. På denne måten kombinerer vi effektiv opplæring med tid til hvile og avslapping som på en ferietur, på alle våre reiser.  

EF språkkurs for alle aldre, interesser   og budsjetter

Vi tilbyr forskjellige språkstudier for å nå alle mål og budsjetter. Med EF har du muligheten til å velge det programmet som passer best til din tidsplan og alder, så vel som dine egne   behov. Språkkursene våre er spesielt populære for følgende aldersgrupper:

Produktsidene inneholder detaljert informasjon om hvert program. Det eneste du må bestemme deg for er hvor du skal dra og når språkkurset skal planlegges. 

Suksessfaktorer for språkkurset ditt

Når du velger et språkkurs i utlandet, er det viktig å huske på hva som er de avgjørende suksessfaktorene for at du skal kunne nå målene dine. For det første; det tar tid å lære et nytt språk. Avhengig av ditt nåværende språknivå, er det viktig at du velger riktig lengde på språkkurset i forhold til det språknivået du ønsker å oppnå. For det andre; øvelse gjør mester. 

Det finnes ingen bedre måte å bli komfortabel med et nytt språk på, enn ved å praktisere det daglig. For det tredje; gode resultater krever viljestyrke og motivasjon. Vi skal gjøre det vi kan for at du skal nå de målene du har satt deg for ditt språkkurs, men vi kan bare lykkes hvis vi samarbeider om å nå målene, din innsats er helt avgjørende for å oppnå best mulig resultater.

Utforsk verden på språkkurs 

Med språktilbudene fra EF på over 50 destinasjoner over hele verden, vil du sikkert finne det du leter etter, uavhengig om du vil perfeksjonere dine egne språkferdigheter eller lære et   helt nytt språk. Hva med et tre ukers engelskkurs i Australia, et språkkurs på den solfylte øya Honolulu eller et lengre språkkurs til Paris for å lære fransk? Med EF kan du kombinere ditt foretrukne språk med de vakreste byene i hele verden og gjøre språkkurset til en uforglemmelig opplevelse.

Lær deg et språk i utlandet: hvorfor dra på språkkurs?

I stedet for å lære hundrevis av ord og kun lære et nytt språk i et klasserom, tilbyr språkkurs i utlandet en unik fordypning i språket. Det er ikke ingen tvil om at det er best å lære et nytt språk der det praktiseres. Og dette er sant, fordi i utlandet er du omgitt av det nye språket døgnet rundt, og er praktisk talt tvunget til å ta den nylærte kunnskapen din ut i hverdagen. Resultatene kan tydelig merkes etter veldig kort tid!

Men det er på ingen måte den eneste fordelen med språkkurs i utlandet. Du får samtidig en intens fordypning i vertslandet og dets tradisjoner og normer. Dermed utvikler du en forståelse av fremmede kulturer og samler verdifulle interkulturelle ferdigheter.

Med riktig språkkurs for suksess

Vi er stolte av å være verdens største leverandør av språkkurs. Vi tar med språkstudenter til over 50 destinasjoner over hele verden og på hvert kontinent. Enten du leter etter et tradisjonelt språkkurs i London eller et mer uvanlig kurs i Sør-Afrika, kan du finne det hos EF. Men det som virkelig gjør oss unike: Vi er en av få tilbydere som følger med alle deltakere på hvert trinn av reisen, fra planlegging til retur. Over hele verden og tilbake igjen: med EF er alle språkturer garantert en fullstendig suksess!

Språkkurs til de største byene over hele verden 

Uansett om du vil lære engelsk i storbyen London eller forbedre språkferdighetene dine på   stranden i San Diego tilbyr EF alle deltakere et stort utvalg av reisemål verden over. EF har nå over 50 akkrediterte språkskoler i 20 land. De mest populære destinasjonene er: 

Språkkurs med EF står for individualitet

Ikke alle lærer i samme tempo, og ikke alle har samme behov. Vi i EF er klar over dette og tilbyr derfor skreddersydde språkkurs. Våre kurs – fra 2 til 52 uker – starter hver mandag og tilbys på elleve språk og tre intensiteter; alle nivå kan imidlertid tilpasses nøyaktig etter behovene og målene til språkreisedeltakerne. Uansett om det handler om å promotere din egen karriere, forberede deg til en internasjonal språkeksamen eller samle kulturelle ferdigheter, tilbyr EF det riktige kurset for deg. 

EF språkskoler: det er det som definerer oss!  

Alle lærere på EFs språkskoler har språket som morsmål – og det er vi veldig stolte av! Takket være våre utvalgte spesialistlærere, den nyeste språkteknologien og samvær med lokalbefolkningen på stedet, garanteres alle deltakere å oppnå et høyere språknivå hver sjette uke. Med vårt innovative EF læringssystemer tilpasser deltakerne også kurset sitt etter eget nivå. De som ønsker å sertifisere sine egne språkferdigheter på slutten av reisen, kan gjøre dette ved å bestå en internasjonal anerkjent språkeksamen (f.eks.: IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) på våre testsentre. 

Forbedre språkferdighetene med EF språkkurs 

Det spesielle med språkkurs i utlandet er blandingen av leksjoner og fritid. Hos EF kombinerer vi dem for optimal læringssuksess. På alle språkkursene våre er det alltid mange fritidsaktiviteter og guidede utflukter på programmet. Denne strukturen gir deg ikke bare den unike muligheten til å forbedre dine språkferdigheter så raskt som mulig, men du får også nok fritid til å glede deg over utenlandsoppholdet og bli kjent med mest mulig av kursstedet og vertslandet.

Språkkurs kan tas et par uker over en ferie, eller du kan reise i flere måneder med mål om å oppnå perfekte språkkunnskaper. Våre erfarne konsulenter hjelper gjerne til med å finne et språkkurs som passer for alle aldere, nivå og mål. 

Hvorfor velge EF språkkurs?

I mer enn 50 år   har vi i EF jobbet for å gjøre verden mer åpen gjennom utdanning. I dag er EF   språkkurs den største, private utdanningsinstitusjonen som hjelper deg med å   få selvtillit og kulturell kunnskap når du lærer et språk i utlandet. Tallene   taler også for oss, fordi vi til dags dato har hjulpet mer enn 16 millioner   mennesker med å lære et nytt språk i utlandet.

Språkundervisning i utlandet

Ønsker du å forbedre språkkunnskapene dine? EF har tilbudt språkundervisning i utlandet i over 50 år, og er verdens største private utdanningsselskap. Med oss kan du være sikker på at du lærer språk raskt og effektivt. I samarbeid med University of Cambridge, avdeling for Lingvistikk og Teoretisk og Anvendt Språklære, har vi etablert et forskningssenter for å stadig utvikle våre undervisningsmetoder, og vi kan vise til godt dokumentere resultater.

Hvis du er interessert i å få språkundervisning i engelsk så kan vi tilby språkkurs og språkstudier i en rekke engelsktalende land – som for eksempel Australia, Singapore, USA og Sør-Afrika. Hvis du vil studere spansk kan du blandt annet dra til Costa Rica eller Ecuador, eller om du vil lære kinesisk kan du dra til Shanghai eller Beijing. Vil tilbyr også kurs i italiensk, fransk og tysk. Uansett hvor du drar, og hvilken språkundervisning du velger, så kan du være trygg på at EF er et fantastisk valg.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.