Språkkurs i Korea

Språkkurs i Korea
4.6
893
(893 rangeringer)
4.6

Du har et bredt utvalg av språkkurs i Korea tilpasset ditt behov. Uansett om du vil kombinere en tur til Korea med språkkurs eller ta et helt studieår i Korea for å bli flytende. Vårt futuriske campus i Seoul Gangnam-distriktet er et flott sted for de som ønsker å lære språk både med undervisning og utforske byen. Ta et språkkurs i Korea og fordyp deg i den dype og rike kulturen i dette fantastiske landet.

Språkkurs i Korea

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Korea

Hvorfor ta språkkurs i Korea?

Å ta et språkkurs i korea vil gi deg sjansen til å fult utforske landets kultur. Våre kurs er fleksible og kan tilpasset alle nivåer, fra nybegynner til viderekommen. Å lære koreansk i Korea er den mest meningsfulle måten å utforske språket på. Du kan lærer mer når du bor i landet og får brukt språket i praksis. Du lærer å både bestille maten, men samtidig også smake på den. Ved å ta et språkkurs i Korea vil du lære språket samt oppleve kulturen. 

Hvilket språkkurs er rett for deg?

Vår læreplan for språkkurs er noe for alle. Vil du mestre koreansk på kort tid, har intensive kurs hvor du har mulighet til å fremkyne deg et nytt nivå hver måned. Går du på universitetet, men vil du tilbringe litt tid i Korea og perfeksjonere din koreanske kunnskaper? Du kan ta opptil et utvekslingsår på en av Koreas ledende universiteter. Eller kanskje du ønsker å dra på ferie til Korea, men har et ønske om å lære språket samtidig? Våre underholdende koreanske språkreiser til Seoul kombinerer en unik blanding av sight-seeing med kulturelle erfaringer og språkopplæring. Vi har språkkurs i Korea for alle uansett behov. Ta det første skrittet og registrer deg i dag.  

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.