Språkreise til Tyskland

Språkreise Tyskland! Dersom du ønsker å forbedre tysken din, er en språkreise til Tyskland utvilsomt en god investering. Vår språkskole i München har både korte og lange programmer, slik at du selv kan tilpasse kurset i forhold til dine behov. En språkreise i Tyskland er en flott mulighet til lære tysk mens du blir kjent med den tyske lokalkulturen.

Språkreise til Tyskland
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

16 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Voksne og profesjonelle
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser
Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.
Destinasjon: Tyskland
By: München

Søk basert på populære destinasjoner

Språkreise Tyskland 2020

Tysk er et av verdens mest utbredte språk, over 200 millioner mennesker over hele verden snakker tysk. Som det mest utbredte språket i EU, er tysk utvilsomt et svært innflytelsesrikt språk innen både politikk og økonomi. Språkreise Tyskland er en perfekt anledning til å lære å snakke flytende tysk. Gode tyskferdigheter er utvilsomt en fordel i forretningssammenheng, så en språkreise til Tyskland vil helt klart tilføre CV'en din "det lille ekstra". Enten du har en karriere som krever forbedrede tyskferdigheter, eller du rett og slett ønsker å få en dypere forståelse for tysk kultur og historie mens du lærer tysk, er en språkreise til Tyskland et fantastisk alternativ.

Praktiser tysk daglig

Skoleundervisning er vesentlig dersom du vil lære å snakke flytende tysk, men det er ikke tilstrekkelig - daglig praktisering er vel så viktig. På en språkreise i Tyskland omgås du tysktalende daglig og blir nødt til å praktisere tysk fra første dag i hverdagslige situasjoner, på den måten får du en mer naturlig tilnærming til språket. Tyskferdighetene dine vil forbedre seg i takt med din deltakelse i lokalmiljøet, lær tysk mer effektivt sammen med klassekamerater ved å praktisere tysk sammen i hverdagslige settinger. På en språkreise til Tyskland, bor du hos en lokal vertsfamilie og får på den måten muligheten til å praktisere tysk daglig i trygge omgivelser og plukke opp lokale ord og uttrykk. Språkreise Tyskland er utvilsomt en effektiv måte å lære tysk på.