Språkreise til Honolulu

Språkreise til Honolulu
4.7
407
(407 rangeringer)
4.7

Språkreise Hawaii! Reis på språkreise til Honolulu og la deg trollbinde av de magiske Stillehavsøyene. På språkreise til Hawaii får du oppleve det beste av både amerikansk og polynesisk kultur mens du praktiserer engelsk til daglig og nyter late dager på stranden. Så hva venter du på? Les mer om våre programmer og begynn planleggingen av din språkreise til Hawaii i dag.

Språkreise til Honolulu

Språkreise til Honolulu

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: USA
By: Honolulu

Språkreise Hawaii 2024

Honolulu: bare navnet er nok til å bringe frem assosiasjoner og dagdrømmer om et tropisk paradis. Men sol, strandliv og surfing er bare en brøkdel av alt det spennende du kommer til å oppleve på en språkreise til Hawaii! Språkreise Honolulu er en unik mulighet til å oppleve en særegen kultur, lokalkulturen på Hawaii er nemlig en herlig miks av amerikanske og polynesiske tradisjoner, noe som skaper en helt spesiell atmosfære. Dra på oppdagelsesferd til de mange naturskjønne områdene på Oahu, lær mer om Polynesias eldgamle kulturhistorie, eller dra på shopping i Waikiki. Språkreise Hawaii er utvilsomt en allsidig opplevelse og et naturlig førstevalg for deg som vil lære å snakke flytende engelsk i solrike, tropiske omgivelser.

Grunner til å studere i Honolulu

Foruten de åpenbare elementene som gjør en språkreise til Hawaii til en opplevelse for livet, som deilig tropisk klima med mange soldager, naturskjønne omgivelser og kritthvite strender, kan du i tillegg også være trygg på at du får engelskundervisning av førsteklasses kvalitet på din språkreise Honolulu. Våre dyktige lærere tilbringer nemlig ikke all tiden sin på stranda, men legger ned mye arbeid for i å kunne gi deg den undervisningen du trenger for å nå de målene du har satt deg for språkundervisningen. På vår språkreise til Hawaii kan du forvente små klasser, mye individuell oppmerksomhet, og et inspirerende internasjonalt studentmiljø. Vi benytter oss av moderne teknologi og interaktive læringsmetoder i undervisningen og gir deg muligheten til å aktivt ta læringen i egne hender. Bli bedre kjent med det lokale kulturtilbudet etter skoletid, utforsk det pulserende utelivet, dra på shopping med klassekamerater, lær mer om den fascinerende kulturhistorien på Hawaii og la deg overraske av de spennende smakene i det Hawaianske kjøkkenet - og nevnte vi de kritthvite strendene?

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.