VÅRE SKOLER ER ÅPNE! Ring oss for mer informasjon.

Språkskole i Toronto

Språkskole Toronto er et flott alternativ hvis du vil lære å snakke flytende engelsk mens du blir kjent med en ny kultur. Programmene på vår språkskole i Toronto er lagt opp slik at du får god tid til å utforske byen og nærliggende områder på fritiden. Du blir nødt til å praktisere engelsk fra første dag, så du blir fort komfortabel med å snakke engelsk i alle mulige settinger. Vi har tilbudt engelskopplæring i 50 år og har i løpet av årene perfeksjonisert undervisningsmetodene våre, så du kan være trygg på at du får språkundervisning av førsteklasses kvalitet på vår språkskole i Toronto.

Språkskole i Toronto

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Canada
By: Toronto

EF Språkreiser

10 - 18 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Canada
By: Toronto

EF Språk i Utlandet

18 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Canada
By: Toronto

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Canada
By: Toronto