Ved å gå på språkskole i utlandet får du muligheten til å lære et nytt språk flytende mens du blir kjent med en annerledes kultur. Vi er opptatt av å kunne tilby det aller beste til studentene som velger å reise med oss. Vi har derfor lagt ned mye arbeid i utvikling av våre skoler i utlandet og er stolte av å kunne tilby programmer av eksepsjonell kvalitet som er tilrettelagt for å sikre gode resultater. På våre språkskoler i utlandet garanterer vi bratt læringskurve og rask progresjon.

Velg aldersgruppe

EF Språk i Utlandet

16 + år
2-52 uker

Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 12 språk på 52 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De forente arabiske emirater, Russland

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Irland, New Zealand, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Kina, Japan, Korea, De forente arabiske emirater, Russland

EF Språkreiser

10 - 17 år
2-4 uker
Gruppereiser

Opplev verden med en EF språkreise og bli kjent med mennesker fra hele verden i en EF Global Village.

Destinasjon: Storbritannia, USA, Canada, Malta, Australia, Spania, Frankrike, Tyskland, Japan, Korea

EF English Live

Nettbasert

Ta del i undervisning når som helst, hvor som helst, på alle nivåer med verdens største onlineskole, EF English Live.

Destinasjon: Lær et språk online- fra hvor som helst i verden

EF Language Training

for bedrifter og offentlig sektor

Fokusert språkundervisning for bedrifter og myndigheter som garantert gir resultat.

Destinasjon: Online opplæring eller trening i din bedrift - uansett hvor du befinner deg.

Språkskole i utlandet

Å velge riktig språkskole er et av de viktigste valgene du gjør i forhold til å forbedre språkferdighetene dine. Vi har 50 års erfaring i bransjen, så du kan være helt trygg på at du får førsteklasses språkundervisning hvis du velger en av våre språkskoler. Vi har utviklet læringsmetodene våre kontinuerlig siden vi begynte med språkopplæring i 1965. Vi praktiserer innovative læringsmetoder og tar i bruk moderne teknologi og legger vekt på kommunikasjonsbasert læring for å oppnå best mulig resultater. Fokus på interaksjon sikrer dessuten rask progresjon, noe som bidrar til at du blir fortere komfortabel med å praktisere språket i ulike settinger også utenfor undervisningen. Vi garanterer at du blir fornøyd med undervisningskvaliteten på våre skoler i utlandet.

Hvordan er undervisningen?

Selv om både aktiviteter, eksursjoner og spennende opplevelser på fritiden er med på å forme ditt opphold på språkskole i utlandet, er skoleundervisning selve kjernen i opplevelsen. Vi har kun små klasser på våre språkskoler, på den måten kan våre dyktige lærere gi deg den individuelle oppfølgingen du trenger for å nå målene dine. For å gjøre det lettere for deg å forstå nye, språklige begreper bruker vi moderne teknologi i undervisningen. Du kan også velge å øke antall timer i uken dersom du vil oppnå en raskere progresjon, eller ta færre timer i uken dersom du vil ha mer fritid til å utforske nærområdet og lokalkulturen. Uavhengig av hva slags opplegg du velger, vil du bli overrasket over hvor mye du lærer på våre språkskoler i utlandet.