Skole i London

Skole i London
4.8
577
(577 rangeringer)
4.8

London er en svært populær destinasjon for studenter som vil lære engelsk og omtales av mange som den desidert kuleste byen i Europa. Det er derfor ikke spesielt vanskelig å forstå hvorfor det er så populært å gå på skole i London. Språkskole i London tilbyr en kombinasjon av skoleundervisning og kommunikasjonsbasert læring i form av daglig interaksjon med engelsktalende. Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å gå på språkskole i London, så skal vi gi deg den veiledningen du trenger i planleggingsprosessen.

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: England
By: London
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: England
By: London
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: England
By: London

Skole i London

Gratis brosjyre

Skole i London

London er ikke bare hovedstaden i Storbritannia, det er også et globalt knutepunkt for business, politikk, kunst, fashion og mye, mye mer. Hva er vel bedre enn å lære engelsk på vår flotte skole i London? Fra Tower of London til Buckingham Palace, London Eye, Big Ben og Hyde Park - du går aldri tom for steder å besøke i London. Vår språkskole i London har sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til mange av de mest kjente turistattraksjonene. Vi har dessuten aktivitetsplanleggere som organiserer daglige eksursjoner og utflukter slik at du får oppleve mest mulig mens du går på skole i London. Du kommer aldri til å ville dra hjem igjen!

Kurs for alle nivåer

Enten du har begrenset erfaring med engelsk fra før av og er ute etter et nybegynnerkurs, eller du ønsker å tilspisse engelsken din for å stille sterkere karrieremessig, har vi et kurs som vil passe for deg på vår språkskole i London! Gå på skole i London og opplev en verden av muligheter! Hva er vel bedre enn å lære engelsk mens du bor i en av verdens desidert kuleste byer? Velg mellom korte og lange programmer, kurs for nybegynnere eller kurs for yrkesaktive, du kan gå på skreddersydde kurs med kombinert språkopplæring og akademiske studier eller ta et enklere sommerkurs med mer fokus på fritid og opplevelser utenom undervisningen. Språkskole i London har utallige valgmuligheter for deg som ønsker å lære engelsk i en verdensmetropol.