Språkskole

Språkskole i Italia

Språkskole i Italia
4.9
801
(801 rangeringer)
4.9

En skole i Italia med perfekt beliggenhet, studenter fra hele verden, dyktige lærere med lang erfaring og et bredt aktivitetstilbud etter skoletid - kan man be om mer? Språkskole Italia er et fantastisk alternativ dersom du vil lære italiensk mens du opplever det beste av italiensk kultur. Ta språkskole i Italia og du vil fort skjønne hvor uttrykket "la dolce vita" kommer fra.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Italia
By: Roma
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Italia
By: Roma

Utforsk våre destinasjoner

Språkskole Italia

Språkskole Italia er perfekt for deg som vil lære å snakke italiensk samtidig som du lærer å leve som en ekte italiener! På våre språkskoler i Italia er det alltid små klasser og dedikerte lærere med lang erfaring som vet akkurat hva som skal til for at du skal lære og snakke italiensk på en effektiv og grundig måte. Hvert år kommer det tusenvis av internasjonale studenter til vår skole i Italia for å lære italiensk, så du kommer fort til å bli en del av et sammensveiset internasjonalt miljø og bli kjent med mennesker fra helt andre deler verden. Nyt italiensk mat, kunst og kultur sammen med klassekameratene dine organiserte utflukter, eller på egenhånd etter skoletid. Du må nesten se med egne øyne hvor fantastisk det er på språkskole i Italia.

Hvorfor studere i Italia?

Språkskole Italia er utvilsomt en altoppslukende kulturell opplevelse. Du kan ta italienskundervisning hjemme i Norge, men da får du ikke oppleve den italienske livsstilen mens du lærer språket. På våre språkskoler i Italia kan du fordype deg i den fargerike italienske kulturen, ta en cappuccino på en bortgjemt fortauscafe og bestill deilig antipasti til forrett, la deg imponere av eldgammel storslått arkitektur og tillat deg selv en tur til de store italienske motehusene, om enn bare for vindusshopping. Språkskole Italia er en unik mulighet til å oppleve den italienske livsstilen på nært hold og lære mer om italienske tradisjoner og kulturhistorie.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.