Språkskole

Språkskole i Korea

Språkskole i Korea
4.6
893
(893 rangeringer)
4.6

Ved å ta språkopplæring i Korea vil du raskt oppleve fremgangen. Skolen ligger i det futuristiske Kyobo-tårnene i Seouls glamorøse Gangnam-distrikt. Vår koreanske skole er perfekt for studenter som også ønsker å utforske byen. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs som passer fra nybegynner til avanserte nivå. Du bestemmer helt selv hvilket nivå du ønsker å begynne på.

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50 + år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Korea

Hvorfor studere koreansk i Korea?

Ved å studere på en koreansk skole i Korea, vil du oppleve det beste fra to verdener. Du kan tilbringe morgninger på å lære det koreanske språket. På ettermiddagene kan du utforske Seoul ved å delta på arrangerte aktiviteter. Uansett om du er nybegynner eller mestrer det koreanske alfabetet har vi et program som passer ditt nivå. Du kan ta et språkkurs i Korea i to uker eller tilbringe et år og bli flytende. Dersom du vil ha en kulturell opplevelse samt ha en rask læringskurve anbefaler vi deg å bo hos vertsfamilie.

Livet på utsiden av vår koreanske skole i Seoul

Du velger selv hva du ønsker å gjøre når du er ferdig med kurset for dagen. Vi arrangerer sosiale utflukter for studenter som ønsker å dra på Seoul mest ettertraktede attraksjoner. Seoul er Koreas kulturelle knutepunkt, så her finner du gratis museer, kunstutstillinger og tradisjonelle festivaler. K-Pop fans kan dra på K-Pop konserter. Det er massevis av kaffebarer der du kan øve på dine språkferdigheter og mulig finne din nye koreanske venn. Du vil aldri bli lei av denne travle metropolen.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.