Språkskole i Korea

Språkskole i Korea
4.6
893
(893 rangeringer)
4.6

Ved å ta språkopplæring i Korea vil du raskt oppleve fremgangen. Skolen ligger i det futuristiske Kyobo-tårnene i Seouls glamorøse Gangnam-distrikt. Vår koreanske skole er perfekt for studenter som også ønsker å utforske byen. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs som passer fra nybegynner til avanserte nivå. Du bestemmer helt selv hvilket nivå du ønsker å begynne på. 

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10 - 19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19 - 25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Korea
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Korea
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Korea

Språkskole i Korea

Gratis brosjyre

Hvorfor studere koreansk i Korea?

Ved å studere på en koreansk skole i Korea, vil du oppleve det beste fra to verdener. Du kan tilbringe morgninger på å lære det koreanske språket. På ettermiddagene kan du utforske Seoul ved å delta på arrangerte aktiviteter. Uansett om du er nybegynner eller mestrer det koreanske alfabetet har vi et program som passer ditt nivå. Du kan ta et språkkurs i Korea i to uker eller tilbringe et år og bli flytende. Dersom du vil ha en kulturell opplevelse samt ha en rask læringskurve anbefaler vi deg å bo hos vertsfamilie.

Livet på utsiden av vår koreanske skole i Seoul

Du velger selv hva du ønsker å gjøre når du er ferdig med kurset for dagen. Vi arrangerer sosiale utflukter for studenter som ønsker å dra på Seoul mest ettertraktede attraksjoner. Seoul er Koreas kulturelle knutepunkt, så her finner du gratis museer, kunstutstillinger og tradisjonelle festivaler. K-Pop fans kan dra på K-Pop konserter. Det er massevis av kaffebarer der du kan øve på dine språkferdigheter og mulig finne din nye koreanske venn. Du vil aldri bli lei av denne travle metropolen.