Språkskole

Språkskole i Malta

Språkskole i Malta
4.9
870
(870 rangeringer)
4.9

Språkskole Malta! På språkskole i Malta kan du forbedre engelsken din mens du nyter late dager på stranden. Uavhengig av hvor langt opphold du ønsker, garanterer vi at du forbedrer engelskferdighetene dine i løpet av ditt opphold på språkskole i Malata.

Språkskole i Malta

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Malta
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25+ år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Malta
EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Malta
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Malta
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

50+ år
2-24 uker
Sett av tid til deg selv med våre språkkurs i utlandet for voksne over 50 år. Her får du variert undervisning og aktiviteter som er spesielt tilpasset dine interesser.
Destinasjon: Malta

Språkskole Malta

Språkskole Malta er en perfekt kombinasjon av "business and pleasure" i form av at du får en god blanding av både språkundervisning og fritid til å utforske de nydelige omgivelsene. Som student på en språkskole i Malta kan du være sikker på å få mye individuell oppmerksomhet ettersom vi alltid har små klasser med fokus på å tilpasse undervisningen til den enkeltes behov. Du kan også være helt trygg på at du vil få nok fritid til å slappe av på Maltas vakre strender og utforske alle de fantastiske kulturtilbudene som er rett utenfor døren. Programmene våre går året rundt, så du kan velge helt selv når du vil gå på språkskole i Malta. Du kan være borte i flere måneder, eller bare noen uker, alt ettersom hva slags mål du har satt deg for språkopplæringen. Uavhengig av hvor langt program du velger, kan vi garantere at du får en uforglemmelig ferie på språkskole i Malta.

Hvorfor studere i Malta?

Engelsk språkskole er kanskje ikke det første du assosierer med en øygruppe i Middelhavet, men Malta er faktisk en helt ideel destinasjon for engelskundervisning. Landet er en tidligere britisk koloni, så engelsk er det ofisielle språket, noe som betyr at du kan praktisere engelsk med lokalbefolkningen når du går på språkskole i Malta. Øygruppen har også et rikt utvalg kulturelle severdigheter, blant annet den godt bevarte 1600-talls gamlebyen i Valletta, eldgamle ruiner og sjarmerende, autentiske middelhavslandsbyer. Vår språkskole i Malta har sentral beliggenhet med kort avstand til både attraksjoner og stranda, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt og se ting, eller nyte late timer på stranda dersom du heller foretrekker det.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.