Språkskole i Barcelona

Språkskole i Barcelona
4.9
612
(612 rangeringer)
4.9

Språkskole Barcelona! Beliggenhet er helt avgjørende hvis du skal gå på språkskole i Barcelona. Derfor er vår moderne skole i Barcelona lokalisert midt i hjertet av byen med kort avstand til både stranda og La Rabla med alle nærliggende severdigheter, så du skal få mest mulig ut av ditt opphold i Barcelona. Språkskole Barcelona er et flott alternativ hvis du ønsker å lære spansk effektivt mens du blir kjent med spansk lokalkultur.

Språkskole i Barcelona

Språkskole i Barcelona

Gratis brosjyre

Finn et program

EF Språkreiser

EF Språkreiser

10-19 år
2-24 uker
Lær et språk i utlandet med et fleksibelt individuellt kurs eller på en gruppereise ledet av en EF kursleder.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

19-25 år
2-24 uker
Lær et språk raskere på en akkreditert EF skole. Velg mellom 10 språk på 50 destinasjoner. Start ditt språkkurs hver mandag.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Språk i Utlandet

EF Språk i Utlandet

25 + år
1-24 uker
Kickstart din internasjonale karriere med et språkkurs i en av verdens mest spektakulære storbyer. Designet for voksne og profesjonelle.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona
EF Studieår i Utlandet

EF Studieår i Utlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner språk og akademiske studier på en eller flere av våre destinasjoner. Bli flytende i språk, opplev verden og utvid ditt internasjonale nettverk.
Destinasjon: Spania
By: Barcelona

Språkskole i Barcelona

Barcelona er en perfekt by for deg som ønsker å lære å snakke spansk. På vår språkskole i Barcelona befinner du deg midt i hjertet av byen med umiddelbar nærhet til alle de mest spektakulære severdighetene. Foruten språkopplæring, får du også mange muligheter til å være med på spennende organiserte aktiviteter, samt nok fritid til å utforske byen på egenhånd etter skoletid. De dyktige lærerne på vår språkskole i Barcelona har lang erfaring, med fokus på kommunikasjonsbasert læring og ved hjelp av innovative undervisningmetoder sørger de for at elevene erfaringsmessig oppnår rask progresjon og gode resultater. Språkskole Barcelona er det perfekte valg dersom du ønsker å bli bedre kjent med en av Europas mest fascinerende storbyer mens du samtidig lærer å snakke spansk.

Attraksjoner i Barcelona

Språkskole Barcelona er en perfekt kombinasjon av undervisning og kulturell utfoldelse. Den spanske arkitekten Antoni Gaudi har satt sitt preg på byen med sin moderne gotiske arkitekturstil. Du kan blant annet se hans særegne stil ved Parc Guell og ved storslåtte Sagrada Familia. Vår språkskole i Barcelona ligger midt i hjertet av byen med umiddelbar nærhet til Las Ramblas og det yrende gatelivet for øvrig. Byens strandpromenade er kjent som en av verdens fineste og er perfekt sted å dra for å bare slappe av sammen med venner mens du øver på spansken din. Barcelona språkskole er en fantastisk mulighet til å oppleve den fargerike spanske kulturen fra innsiden mens du lærer å snakke spansk.

Hvorfor EF?

Tillit

Vi har over 50 års erfaring, og vårt rykte er verdenskjent.

Koble til

Lær med studenter fra over 100 land.

Tilpass

Utforsk verden gjennom våre programmer i over 50 globale destinasjoner.

Oppnå

Lær raskere og mer omfattende med EF-metoden.

EF hele veien

Våre egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkreditert

Vår undervisningsekspertise og tilnærming til læring blir anerkjent globalt.